Η νέα τριλογία της JK Rowling, ξεκινάει γυρίσματα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα τριλογία της JK Rowling, ξεκινάει γυρίσματα

Ειδήσεις | 7-7-2014 |

Η νέα τριλογία της JK Rowling “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, είναι πλέον προ των πυλών για να ξεκινήσει γυρίσματα. 

Αυτό θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο στα στούντιο της Warner Bros. στο Leavesden, του Hertfordshire.

Η ανακοίνωση έγινε από την Γραμματέα Πολιτισμού Sajid Javid, στο Λονδίνο και επιβεβαιώθηκε και από το στούντιο. Άλλωστε υπήρξε χώρος γυρισμάτων και για τις 8 ταινίες του Harry Potter, και αυτή τη στιγμή λειτουργεί και σαν αξιοθέατο για τουριστικούς λόγους.

Το “Fantastic Beasts”, το οποίο ανακοίνωσε η Warner Bros και η Rowling τον περσινό Σεπτέμβριο, θα αφηγείται την ιστορία ενός νέου ήρωα, του Newt Scamander. Ο τίτλος της ταινίας, είναι παρμένος από το αναγνωστικό που χρησιμοποιούσε ο Harry, στην πρώτη ταινία “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθο”. Θα είναι το πρώτο σενάριο της Rowling, και θα είναι τριλογία.

Η Warner ελπίζει στην επιτυχία της τριλογίας, καθώς ο Potter, αποτελεί το πιο επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise στην ιστορία, με $7.7 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box-office.

Σκηνοθέτης και cast δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι η ταινία πρόκειται να βγει τον Νοέμβριο του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: ,