Η εταιρεία παραγωγής του "Λύκου της Wall Street", στα δικαστήρια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η εταιρεία παραγωγής του “Λύκου της Wall Street”, στα δικαστήρια

Ειδήσεις | 18-7-2014 |

Οι Brad Krevoy και  Steve Stabler επέσυραν μήνυση κατά της εταιρίας παραγωγής Red Granite Pictures.

Οι δύο παραγωγοί εμπλέκονταν σε νομική μάχη σχετικά με το Dumb and Dumber To όταν αποφασίστηκε ότι δεν θα είναι εμπλεκόμενοι στο sequel του 1994, με τους Jim Carrey και Jeff Daniels. Οι Krevoy και Stabler δούλεψαν στην πρώτη ταινία και ισχυρίζονται ότι έχουν δικαίωμα μέσω του προηγούμενου συμβολαίου να εμπλακούν και στις συνέχειες, με την Red Granite να επιμένει ότι δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντί τους.

Η δίκη πήρε περίεργη τροπή όταν τον προηγούμενο Μάρτιο οι παραγωγοί κατηγόρησαν τους υπεύθυνους της Red Granite Riza Aziz και Joey McFarland για εκβιασμό.

Η Red Granite η οποία είχε την παραγωγή του The Wolf of Wall Street, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στα δικαστήρια. Κατηγορίες εις βάρος της ήθελαν την εταιρεία να χρησιμοποιεί χρήματα που είχαν καταχραστεί από τρίτους, προκειμένου να γυρίζει ταινίες.

Σε απάντηση Red Granite χαρακτήρισε αυτές τις κατηγορίες σαν αβάσιμες και προϊόντα κερδοσκοπίας εναντίον της. Μετά από αυτή την δήλωση, οι κατηγορίες έπαψαν να ισχύουν.

Σε ότι αφορά την πρώτη περίπτωση, ο δικαστής όρισε ακρόαση για τον επόμενο μήνα, αλλά και οι Krevoy και Stabler, απέσυραν τις κατηγορίες, και έτσι η δίκη δεν θα γίνει.

Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, σημαίνει ότι κάποια συμφωνία έχει γίνει κάτω από το τραπέζι, την οποία και δεν θα μάθουμε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,