Η Emma Watson, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Emma Watson, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών

Ειδήσεις | 10-7-2014 |

H Emma Watson αποκαλύφθηκε ότι από εδώ και στο εξής θα εργάζεται ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, για τις ανάγκες της φυλετικής ισότητας και της ενδυνάμωσης των γυναικών, τμήμα το οποίο προς χάριν συντομίας λέγεται UN Women.

Επιβεβαίωσε την είδηση από τον λογαριασμό της στο twitter:”Είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξεκινήσω να δουλεύω με τους τόσο καταπληκτικούς ανθρώπους στο τμήμα UN Women!”

O διεθνής οργανισμός ανακοίνωσε την είδηση στο επίσημο site, το οποίο “κράσαρε” από την επισκεψιμότητα.

Το UN Women, φιλοξενεί στους κύκλους του εκπροσώπους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αγωνίζονται για την φυλετική ισότητα και κατά του σεξισμού.

Η ηθοποιός δήλωσε:“Τα γυναικεία δικαιώματα είναι κάτι τόσο συνυφασμένο με εμένα, που δεν θα μπορούσα πιο συναρπαστική εμπειρία. Έχω ακόμα πολλά να μάθω, αλλά με την διαδικασία ελπίζω να φέρω την προσωπική μου εμπειρία, γνώση και αφύπνιση.”

Η Phumzile Mlambo-Ngcuka, Γενική Γραμματέας και Παραγωγική Διευθυντής του UN Women, δήλωσε:“Είμαστε ενθουσιασμένοι και με τιμή θα εργαστούμε με την Emma, η οποία αντιπροσωπεύει τις αξίες του οργανισμού. Οι υποχρεώσεις των νέων είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της φυλετικής ισότητας, και είμαι πεπεισμένη ότι η κουλτούρα και το πάθος της Emma, θα βοηθήσει το μήνυμα να φτάσει στην καρδιά και στο μυαλό των νέων παγκοσμίως.”

Η ηθοποιός ήδη ξεκίνησε με την προώθηση της γυναικείας εκπαίδευσης σε Μπαγκλαντές και Ζάμπια.

Η Watson μεγαλώνει τη λίστα των celebrities που εργάζονται στα Ηνωμένα Έθνη, μεταξύ των οποίων οι Michael Douglas, Stevie Wonder, Charlize Theron, Drew Barrymore, και Angelina Jolie.

Διαβάστε περισσότερα για: ,