Η Disney είναι Big In Japan - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Disney είναι Big In Japan

Ειδήσεις | 9-7-2014 |

Και εγώ αν ήμουν στη θέση της Angelina, θα χαιρόμουν, όπως βλέπουμε στις φωτο. Τα καλά νέα έρχονται από το Τόκιο της Ιαπωνίας, και αφορούν το Maleficent. Με την έξοδο της ταινίας το πρώτο σαββατοκύριακο, η ταινία είναι πρώτη στο box office με εισπράξεις $6.8 εκατομμυρίων, εκθρονίζοντας το ρεκόρ του Frozen, που είχε την πρώτη θέση για 16 εβδομάδες. Δεύτερο έρχεται το Edge of Tomorrow με εισπράξεις σαββατοκύριακου τα $2.54 εκατομμύρια.

Φαίνεται ότι στην Ιαπωνία η Disney, φέτος ειδικά, είναι στα καλύτερά της. To Maleficent βγήκε σε 643 αίθουσες, κάνοντας ρεκόρ σαν το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας, κερδίζοντας τη θέση των “Αθλίων” από το 2012, και επίσης έγινε η πιο προβεβλημένη ταινία της Jolie.

Το Edge of Tomorrow,  το οποίο βγήκε στις αίθουσες της χώρας με τον τίτλο All You Need Is Kill, όπως ήταν ο τίτλος της νουβέλας του Hiroshi Sakurazaka, βγήκε σε 632 αίθουσες, και επίσης άφησε το Frozen, στην τρίτη θέση. Αλλά είναι τρίτο την 17 εβδομάδα του. Οπότε συνεχίζει να είναι η πιο επιτυχημένη παραγωγή της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,