Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Henry Cavill στο “Batman V. Superman: Dawn of Justice” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Henry Cavill στο “Batman V. Superman: Dawn of Justice”

Ειδήσεις | 4-7-2014 |

Το Comic-Con (το μεγαλύτερο συνέδριο για comic) ξεκινά σε λίγες μέρες και γι αυτό να είστε προετοιμασμένοι για έναν καταιγισμό σε ότι αφορά το “ Batman V. Superman: Dawn of Justice”.

Από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του “Σκοτεινού” Ιππότη, όλοι αναμέναμε με αγωνία τον Superman. Πως θα είναι η στολή; Πως θα είναι ο Henry Cavill; Όλα αυτά τα ερωτήματα μας ταλάνιζαν. Μην ανησυχείτε όμως, η φώτο είναι εδώ και θα μας δώσει απάντηση σε πολλά ερωτήματα (πριν συνεχίσω να πω ένα SPOILER ALERT). Συνεχίζοντας, η φώτο τα αποκαλύπτει όλα… Ναι, ναι, ο Superman είναι… όπως και στην πρώτη ταινία. Μπλε ολόσωμο κολάν, κόκκινη κάπα, μπετόν αρμέ ζελέ στο μαλλί.

Πολλοί ίσως να περιμένατε ότι, μιας και η ταινία είναι του Zack Snyder, η φωτογραφία είναι σκοτεινή, ζοφερή, με τον ήρωα να δείχνει θαρραλέος, με το μαλλί του ακίνητο όπως αρμόζει στον Superman και βρεγμένο μέχρι το κόκαλο. Μιας και είναι μέσα στη βροχή. Πολύ βροχή! Το βλέμμα του λέει πολλά και από ότι φαίνεται σκέφτεται ακόμη περισσότερα. Ίσως να σκέφτεται τρόπους για να τα βάλει με τον Batman.

BATMAN V SUPERMAN MOV

Ο Snyder έχει δηλώσει πως αυτή η ταινία “είναι μια πολύ πιο βαθιά προσέγγιση, με πυκνότερα νοήματα και πιο επική από ότι το “Man of Steel”ήταν”. Φυσικά θα εμφανίζεται και η Wonder Woman (Gal Gadot), o Cyborg (Ray Fisher) και πολλοί άλλοι χαρακτήρες, που όλοι μαζί θα ενωθούν για να σχηματίσουν την Λεγεώνα των Υπερηρώων στην ομώνυμη ταινία “Justice League”, που πιθανότατα ο Snyder θα σκηνοθετήσει το 2017 (με τον Jason Momoa στο ρόλο του Aquaman). Οι περισσότεροι ηθοποιοί από την πρώτη ταινία επιστρέφουν ξανά, συμπεριλαμβανομένου της Amy Adams (Lois Lane) και του Laurence Fishburne (Perry White), ενώ στις καινούργιες προσθήκες είναι ο Jessie Eisenberg που υποδύεται τον νεαρό Lex Luthor.

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, δεν βιάστηκε καθόλου να προσθέσει τον χαρακτήρα του Batman στην ταινία, ενώ στην αρχή νόμιζε ότι έφτιαχνε μια συνέχεια του “Man of Steel”. “Δεν βιαζόμουν καθόλου να βάλω τον Batman” είπε ο Snyder και συνέχισε “αλλά από την άλλη έμοιαζε να είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, με τον τρόπο που ξετυλίγονταν η ταινία”. Τόνισε επίσης ότι δεν είναι απαραίτητη μια σύγκρουση των δυο υπερηρώων μιας και δεν υπάρχει “vs.” στον τίτλο αλλά ένα απλό “V”.

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαΐου του 2016, την ίδια ημέρα που θα βγει και ο “Catain America 3”, οπότε μάλλον μια από τις δύο θα αλλάξει ημερομηνία. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ή μια μάχη γιγάντων ή απλά την δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας. Είδομεν.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,