Είστε έτοιμοι για την 7η, "Κούκλα του Σατανά"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για την 7η, “Κούκλα του Σατανά”;

Ειδήσεις | 1-7-2014 |

Φοβού Star Wars, φοβού. Διότι “Πόλεμε των Άστρων”, ποιός νομίζεις ότι είσαι; Και επειδή κάνεις 7ο επεισόδιο νομίζεις θα σε φοβηθούμε; Όχι. Γιατί ο Chucky ξαναχτυπά, και η έβδομη συνέχειά του είναι κοντά.

Στις 26 Ιουνίου, στην τεσσαρακοστή απονομή των Saturn Awards ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος και των προηγούμενων 6 ταινιών, Don Mancini επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα συνεχιστεί, και η έβδομη συνέχεια είναι ήδη σε δημιουργία.

“Δουλεύω πάνω στο Chucky 7, ναι, το οποίο θα ακολουθεί το σενάριο του “Curse of Chucky” του 2013.”, δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Όταν ερωτήθηκε αν θα ακολουθήσει πιο σκοτεινή πορεία από τον προκάτοχό του:”Ναι, θα ακολουθήσει κάποια στοιχεία, αλλά θα δούμε ξανά την Fiona.” H τελευταία ταινία μας έδειξε την ιδιοκτήτρια της Fiona, την Nica, να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, αφού κατηγόρησε την κούκλα της για την δολοφονία της οικογένειάς της. Η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους έδειξε τον Chucky να παραδίδεται στον Andy, στο πρώτο του αφεντικό, μεγάλος ο ίδιος πια.

Καμία άλλη πληροφορία σχετική με το cast, δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, καθώς η ταινία βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής, και ο σκηνοθέτης δεν μας λέει και πολλά. Φήμες όμως θέλουν να είναι η καλύτερη που θα δούμε. Ας το ελπίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα για: ,