Είστε έτοιμοι για ταινία βασισμένη στο Baywatch; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για ταινία βασισμένη στο Baywatch;

Ειδήσεις | 9-7-2014 |

Ναι ναι ναι. Πολύ καλά διαβάσατε. Ανοίξτε το χρονοντούλαπο γιατί τα καυτά σορτσάκια, τα πορτοκαλί σωσίβια και το τρέξιμο άνευ λόγου στην παραλία επιστρέφει.

Η ταινία θα λέγεται “The B-Team”, θα σκηνοθετηθεί από τον Chris Cottam, και θα πρωταγωνιστούν (κάθεστε; χαίρομαι. Αν όχι, δεν κάθεστε σιγά σιγά;) David Hasselhoff, Pamela Anderson και Alexandra Paul, στους ρόλους που κατείχαν και στη σειρά, δηλαδή, Mitch Buchannon, Cj Parker και Stephanie Holden αντίστοιχα. Στο ρόλο του κακού θα δούμε τον John Cleese ο οποίος ετοιμάζει τρομοκρατικό χτύπημα με πυρηνικά, και ναι θα σώσουν την κατάσταση η ναυαγοσώστες.

Οι σεναριογράφοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς δεν πρέπει να αναφερθεί ο όρος Baywatch, καθώς δεν έχουν τα δικαιώματα του τίτλου. Το σενάριο παίζει με μία θεωρία που ακούγονταν όταν η σειρά ήταν εν εξιλίξει, ότι δηλαδή οι ηθοποιοί ήταν στην πραγματικότητα πράκτορες της CIA.

Η Alexandra Paul, ως δημιουργός της ταινίας και παραγωγός δηλώνει: “Το “The B-Team” είναι μία περιπέτεια και κωμωδία με στοιχεία πραγματικότητας. Παίζουμε τους εαυτούς μας, και έτσι το κοινό δεν θα ξέρει τι είναι πραγματικό και τι όχι. Και ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Ήμασταν όντως πράκτορες της CIA τότε; Η CIA έχει χρησιμοποιήσει διάσημους σαν πράκτορες στο παρελθόν. Η ταινία σκοπεύει να αλλάξει την ιδέα που έχει το κοινό για τους τηλεοπτικούς ηθοποιούς. Παίζουμε τους εαυτούς μας, και έτσι θα γίνουν σκέψεις αν έχουμε παίξει μόνο στη σειρά. Όχι, όχι, όχι. Πρέπει να το ξαναπώ; Όχι!”

Fun Fact: Η Alexandra Paul, κάποια χρόνια πριν το Baywatch, είχε παίξει στην κινηματογραφική μεταφορά της Christine, της νουβέλας του Stephen King, με την Κάντιλακ που έκανε φόνους.

Τα γυρίσματα του The B-Team, θα γίνουν στη Μεσόγειο, με έδρα την Ιταλία.

Σας θυμίζω ότι η σειρά τελείωσε μετά από 11 σεζόν, από το 1989 έως το 2001.

Μέχρι να την δούμε απολαύστε τους τίτλους αρχής, με το υπέροχο Cult Classic κομμάτι:

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,