Είναι ο Robert Downey Jr. έτοιμος για τον Iron Man 4; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι ο Robert Downey Jr. έτοιμος για τον Iron Man 4;

Ειδήσεις | 26-7-2014 |

Μέχρι στιγμής φήμες, αλλά τα γεγονότα, άλλα λένε. Γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τα κάτωθι:Η τριλογία ολοκληρώθηκε με το Iron Man 3, και ο Robert Downey Jr., ξεκίνησε τότε να αναδιαπραγματεύεται το συμβόλαιό του με την Marvel, το οποίο θα έληγε μετά τα Avengers: Age of Ultron και Avengers 3, αλλά όχι για ένα ενδεχόμενο Iron Man 4.

Ο διευθυντής της Marvel Studios, Kevin Feige συζητούσε για πολύ καιρό την αλλαγή ηθοποιού για τον Iron Man, αλλά με τον Downey Jr. να φιγουράρει πρώτος στην λίστα του Forbes, με τους πιο ακριβοπληρωμένους και πιο αγαπημένους, η Marvel, δηλαδή η Disney, δε νομίζω να αφήσει κάτι τέτοιο να πάει χαμένο.

meilleur-casino-en-ligne.info -Kreuzfahrten und Werbegeschenke an bestimmten Feiertagen, Preise und gratis Guthaben. align=”center”>Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, από τα γυρίσματα του Avengers: Age of Ultron, ο Downey δήλωσε:”Η πρόταση αν γίνει θα είναι απόφαση των

Kevin Feige, (πρόεδρο της Marvel Studios), και Ike Perlmutter, (διευθύνον σύμβουλο της Marvel Entertainment) και Disney, και θα δούμε αν θα συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε. Όταν όλα πάνε καλά συνήθως υπάρχει πολύ συμφωνία. Το μέλλον είναι, όπως συνήθως, αβέβαιο.”

Με δεδομένο πάντως ότι οι ημερομηνίες για τις επερχόμενες ταινίες της Marvel, έχουν ήδη ανακοινωθεί ή θα δούμε τέταρτο Iron Man κάπου στο 2019, ή θα περιμένουμε τον Downey, να φτάσει τα 60 του.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,