Σενάρια του Dr Who διέρρευσαν από το BBC - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σενάρια του Dr Who διέρρευσαν από το BBC

Ειδήσεις | 8-7-2014 |

Όχι ένα αλλά πέντε σενάρια, της πρεμιέρας του νέου κύκλου του Dr Who (Series 8) και τέσσερα επόμενα διέρρευσαν στο διαδίκτιο από το κανάλι BBC Worldwide. To κανάλι έσπευσε να κάνει έκκληση προς οποιονδήποτε έχει στα χέρια του το υλικό ή γνωρίζει spoilers να μη τα διαδώσει περεταίρω.

Η επίσημη ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εκφράζουμε θερμή παράκληση προς οποιονδήποτε έχει στην κατοχή του μέρος του υλικού είτε έμαθε spoilers που αφορούν στο νέο κύκλο της σειράς να μη τα διαμοιράσει στο διαδίκτιο ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν όπως πρέπει την σειρά όταν αυτή θα προβληθεί στον αέρα». Η σειρά επιστημονικής φαντασίας Dr Who ξεκίνησε να προβάλεται το 1963 έχει δηλαδή ως σήμερα πάνω από 50 χρόνια παρουσίας. Για το κοινό της σειράς το BBC ανέφερε: «Οι θεατές μας είναι το καλύτερο κοινό στον κόσμο. Τους ευχαριστούμε βαθύτατα για τη βοήθεια και την αφοσίωση τους».

Το βρετανικό κανάλι τώρα μελετά θέματα ασφάλειας αναζητώντας τα αίτια της διαρροής, ενώ ταυτόχρονα ο παγκόσμιος ιστός έχει βουήξει από σχόλια, υποτιθέμενα spoilers της σειράς αλλά και πειράγματα.

[Πηγή: the WRAP]