Σας βρήκαμε δουλειά! Το Netflix προσλαμβάνει κάποιους για να βλέπουν ταινίες! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σας βρήκαμε δουλειά! Το Netflix προσλαμβάνει κάποιους για να βλέπουν ταινίες!

Ειδήσεις | 8-7-2014 |

To Netflix προσλαμβάνει κάποιον Tagger στο παράρτημα του στην Ιρλανδία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Τι θα κάνει ο νέος εργαζόμενος του Νetflix; Θα βλέπει καθ όλη την διάρκεια της εργασιακής του μέρας ταινίες που προσφέρει το Netflix και στην συνέχεια θα tag-άρει την ταινία με λέξεις κλειδιά που την περιγράφουν. Ψήθηκες; 

Συγκεκριμένα η αγγελία του Netflix αναφέρει:

Successful applicants will be responsible for watching and analyzing films and TV programmes that will be streaming on Netflix in the future. The tagger will deconstruct the films and programmes and describe them using objective tags.

This “tagging process” is the first stage of the Netflix recommendation system and works in concert with advanced algorithms that generate highly personalized suggestions for every one of Netflix’s nearly 50 million members, offering them an individualized set of titles matching their tastes.

Η αγγελία είναι δηλαδή αυτό ακριβώς που σας είπαμε από την αρχή. Το Netflix ψάχνει κάποιον να βλέπει τις ταινίες που θα ανεβάζει στο μέλλον, και να γράφει κάποια λίγα πράγματα γι’ αυτές, αλλά κυρίως να τις tag-άρει ώστε το recommendation σύστημα του Netflix (αυτό δηλαδή που σου προτείνει ταινίες με βάση το γούστο σου) να δουλεύει με βάση τα tags που ο υπάλληλος θα κάνει. Ευέλικτο ωράριο και δουλειά από το σπίτι είναι μέσα στα extras για όσους δεν πείθονται μόνο με το ότι θα βλέπουν ταινίες – πιθανότατα πριν από κάθε άλλον – και θα πληρώνονται γι’ αυτό.

Διαβάστε περισσότερα για: ,