Δαυίδ, από τον Ridley Scott - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δαυίδ, από τον Ridley Scott

Ειδήσεις | 12-7-2014 |

Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι. Είναι το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω για τον Ridley Scott. Καθώς μάλλον έχει χιούμορ το παιδί, αλλιώς δεν εξηγείται. Καλά καλά δεν έχουμε τελειώσει με τα νέα για το Exodus: Gods and Kings, την ιστορία του Μωυσή, ο  Ridley Scott επανέρχεται στην Βίβλο, και ετοιμάζει την ιστορία του Δαυίδ.

Ο Scott συνεργάζεται εκ νέου με τους Chernin Entertainment και 20th Century Fox για την ιστορία του Βασιλιά Δαυίδ, στην μετά Γολιάθ εποχή. Ο Jonathan Stokes θα γράψει το σενάριο, και ενώ λεπτομέρειες δεν ξέρουμε ακόμα, φημολογείται ότι θα ασχοληθούμε με την διακυβέρνηση του Ισραήλ από τον πλέον βασιλιά.

Η παραγωγή θα γίνει από τον ίδιο τον Scott, με την 20th Century Fox, να θέλει και τον ίδιο στην σκηνοθεσία. Αλλά αυτός ήδη έχει το όνομά του συνδεδεμένο με τα επερχόμενα Prometheus 2, και The Martian. Σε περίπτωση που δεν αναλάβει τα ηνία, θα αργήσουμε να δούμε τον David.

Τι έχει πάθει το Hollywood με τα του θρησκευτικού περιεχομένου σενάρια; Φέτος έχουμε ήδη δει Naoh, και Son of God, και ετοιμάζεται ακόμα η βιογραφία του Ιησού και του Πόντιου Πιλάτου.

Βοήθειά μας……

Διαβάστε περισσότερα για: , ,