Μαγεύουν τα χειρόγραφα-σχέδια της παιδικής ταινίας «Frozen» της Disney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μαγεύουν τα χειρόγραφα-σχέδια της παιδικής ταινίας «Frozen» της Disney

Ειδήσεις | 4-7-2014 |

Όμορφα 2D χειρόγραφα σχέδια των χαρακτήρων της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, Frozen. Η πρόσφατη ιστορία της βασίλισσας του πάγου θεωρείται από τις δημοφιλέστερες ταινίες με τις εξαιρετικές πωλήσεις και καλύτερες κριτικές.

Frozen Frozen

Frozen Frozen Frozen

Παρότι η ταινία είναι προϊόν τέχνης που φτιάχτηκε στους υπολογιστές, τα συγκεκριμένα σχέδια φανερώνουν μια μοναδική δυνατότητα που μας κάνει να φανταζόμαστε ταινίες με εξ’ ολοκλήρου σε παρόμοια χειροποίητη σχεδίαση. Τουλάχιστον μερικά ακόμα εφέ και σίγουρα του «Frozen» έγιναν κατά τον παλιό τρόπο.

Frozen Frozen

Μερικά info σχετικά με την ιστορία της βασίλισσας του πάγου:

Ο χαρακτήρας «Snow Queen» και η ιστορία του «Frozen» βρίσκονταν υπό συζήτηση για χρόνια, με αρκετές δυσκολίες στην κινηματογραφική υλοποίηση από την εποχή του ιδίου του Walt Disney μέχρι σήμερα. Ο λόγος διότι δεν μπορούσε ο χαρακτήρας να ενσωματωθεί μοντέρνα στο αντίστοιχο κοινό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το 1943, η σύμπραξη του Walt Disney και του Samuel Goldwyn που θα έφερνε μια βιογραφική ταινία για τον πασίγνωστο συγγραφέα και ποιητή Hans Christian Andersen και θα ενσωμάτωνε τους ήρωες: The Little Mermaid, The Little Match Girl, The Steadfast Tin Soldier, The Snow Queen, Thumbelina, The Ugly Duckling, The Red Shoes και The Emperor’s New Clothes.

Frozen Frozen

Επίσης, οι γνωστές – ανά δεκαετίες – κινηματογραφικές μεταφορές του παραμυθιού «The Snow Queen» του 1845 από τον Hans Christian Andersen, δεν καρποφόρησαν.

Frozen Frozen

Το 2009 ήρθε και η – όχι και τόσο πετυχημένη – μα υποψήφια για τρία Oscar, ταινία «The Princess and the Frog» αφήνοντας όπως αποδείχθηκε φέτος, το απαραίτητο «κενό» για την επιτυχία του «Frozen». Μάλιστα λίγο πριν την κυκλοφορία του «The Princess and the Frog» είχαν φτιαχτεί τα χειρόγραφα σχέδια του «The Snow Queen» που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού η τεχνολογία των υπολογιστών έχει κατακλύσει και τους τωρινούς δημιουργούς της Disney.

Frozen  Frozen Frozen

Διαβάστε περισσότερα για: , ,