Ο "Mr. White" του Breaking Bad γίνεται φέτος ο πρόεδρος της Αμερικής "LBJ" στο HBO - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο “Mr. White” του Breaking Bad γίνεται φέτος ο πρόεδρος της Αμερικής “LBJ” στο HBO

Ειδήσεις | 18-7-2014 |

Ύστερα από την πενταετή πετυχημένη πορεία του ως χημικός και «μάγειρας» της μεθαμφεταμίνης στο «Breaking Bad» και την πρόσφατη θεατρική του πορεία, ο Bryan Cranston επιστρέφει ξανά με έναν τηλεοπτικό ρόλο από τους δέκτες του HBO.

To βραβευμένο με Tony Award, «All The Way» που πραγματοποίησε παραστάσεις στο Broadway περνάει και στην μικρή οθόνη. Ο Bryan Cranston θα είναι και εδώ, ο κεντρικός πρωταγωνιστής που θα ενσαρκώσει τον 37ο πρόεδρο της Αμερικής Lyndon Johnson.

Ύστερα από την δολοφονία του Αμερικανού προέδρου John Kennedy το 1963, η σειρά παρακολουθεί τον πρώτο χρόνο προεδρίας του Lyndon B. Johnson ή αλλιώς LBJ. Ο πολιτικός που διαδέχθηκε τον Kennedy, βρέθηκε αντιμέτωπος με την αυξανόμενη πορεία του πολέμου στο Βιετνάμ, και προσπάθησε να τα βγάλει πέρα, αφήνοντας το λιθαράκι του στους νόμους περί πολιτικών δικαιωμάτων.

Η τηλεοπτική σειρά «All The Way» έρχεται με την υποστήριξη των Amblin Television, Tale Told Productions και Moon Shot Entertainment, ενώ υπεύθυνοι παραγωγής θα είναι οι Steven Spielberg, Darryl Frank & Justin Falvey, Robert Schenkkan, Bryan Cranston και βοηθός παραγωγής ο James Degus.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Bryan Cranston και θα παρακολουθήσουμε την πορεία του «All The Way» για το αν θα είναι το new-big-thing στις αξιοσημείωτες βιογραφικές ιστορικές παραγωγές που ξέρει να μας προσφέρει κατά καιρούς το κανάλι HBO.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,