Το “American Psycho” θα τρομοκρατήσει και το Broadway - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “American Psycho” θα τρομοκρατήσει και το Broadway

Ειδήσεις | 17-7-2014 |

Μια θεατρική εκδοχή του κινηματογραφικού θρίλερ θα ανέβει στο Off Broadway (μια μικρότερη σκηνή του Broadway). Τον περσινό χειμώνα ανέβηκε στο Λονδίνο ένα μιούζικαλ βασισμένο στο μυθιστόρημα του Bret Easton Ellis, και τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του στις μουσικές σκηνές της Αμερικής την άνοιξη του 2015.

Οι υπεύθυνοι του θεάτρου ανακοίνωσαν την Δευτέρα 14 Ιουλίου, ότι οι πρόβες για το έργο θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και η πρεμιέρα θα γίνει τον Μάρτη. Στην Λονδρέζικη εκδοχή του, το έργο, είχε πρωταγωνιστή τον Matt Smith από το “Doctor Who”. Στην Αμερικανική έκδοση όμως, οι παραγωγοί, προσανατολίζονται σε ένα τελείως ανανεωμένο cast που θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στην χρονιά.

Ο Rupert Goold, που ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο Almeida Theater του Λονδίνου, θα αναλάβει χρέη σκηνοθέτη και τη θέση του θα πάρει η Carole Rothman. Οι στίχοι και η μουσική έχουν γραφτεί από τον Duncan Sheik, αλλά θα προσθέσει και ένα-δύο νέα τραγούδια σε αυτή τη νέα παραγωγή. Ο Roberto Aguirre-Sacasa, σεναριογράφος του πρώτου θεατρικού, δήλωσε ότι αναθεωρεί το σενάριο ξανά βάση του βιβλίου.

“Θα υπάρχει λίγο παραπάνω “Psycho” στο σενάριο και στην παραγωγή, λίγο παραπάνω τρόμος και αγωνία” έγραψε σε ένα e-mail του ο Aguirre-Sacasa και η Rothman πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα λέγοντας “Και θα έχει πολύ περισσότερο ΑΙΜΑ!!!”.

To “American Psycho” είναι μια ιστορία για την διπλή ζωή ενός χρηματιστή, που το πρωί είναι ένας πετυχημένος γιάπης, το βράδυ όμως μεταμορφώνεται σε έναν αδίστακτο, σαδιστή κατ’ εξακολούθηση δολοφόνο. Η ταινία είχε βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2000 και στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Christian Bale.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,