Ακυρώθηκε σκηνή από το "Fast & Furious 7", σαν πολύ επικίνδυνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακυρώθηκε σκηνή από το “Fast & Furious 7”, σαν πολύ επικίνδυνη

Ειδήσεις | 17-7-2014 |

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δημιουργοί του “Fast and Furious 7” ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή τελείωσε, με μία σκηνή όμως να μην γυρίζεται ποτέ, καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαζόντως επικίνδυνη.
Πηγές αναφέρουν ότι η σκηνή ήταν σχεδιασμένο να λάβει χώρα στο Willow Springs International Raceway κοντά στο Palmdale. Ο Vin Diesel και οι υπόλοιποι του cast ήταν έτοιμοι για την σκηνή, αλλά τότε ειδοποιήθηκαν ότι η παραγωγή δεν μπορούσε να πάρει την κατάλληλη ασφάλεια, γραφειοκρατικά.

Η σκηνή ετοιμαζόταν μέρες, και συμπεριελάμβανε μία κίτρινη Chevelle να συναγωνίζεται ένα ακόμα αυτοκίνητο, τα οποία συγκρούονται, το ένα από τα δύο χάνει μία ρόδα ή οποία κατευθύνεται προς το κοινό. Παρόλο που είχαν προσληφθεί επαγγελματίες οδηγοί, το νομικό τμήμα της universal αποφάνθηκε ότι είναι πολύ επικίνδυνο.

Το στούντιο είναι πολύ προσεκτικό, μετά και τα γεγονότα με τον θάνατο του Paul Walker. Μπορεί το ατύχημα του Walker να μην είχε σχέση με την ταινία, αλλά φοβούνται ότι ένα ακόμα ατύχημα θα έβαζε σε κίνδυνο ολόκληρο το franchise.

Ο Vin Diesel έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:”Οι βοηθούν στο να δημιουργήσουμε τις Race Wars σκηνές, και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Είμαι εντυπωσιασμένος με το πνεύμα τους, παρόλο τον καυτό ήλιο. Και για την Universal, έκανε τα πάντα για να επιστρέψουμε σπίτι, όπου όλα ξεκίνησαν.”

Σκηνοθετημένο από τον James Wan, η ταινία αναμένεται τον Απρίλιο του 2015. Ο Paul Walker είχε γυρίσει σκηνές πριν το τραγικό ατύχημα, και μετά από 4 μήνες παύσης της παραγωγής, τα αδέρφια του εκλιπόντος Caleb και Cody, επιστρατεύτηκαν για να τελειώσουν τα γυρίσματα.

Τα πρόσωπα θα επεξεργαστούν ψηφιακά, με τον Vin Diesel να πιστεύει πως θα δοθεί το πρώτο όσκαρ ερμηνείας σε ψηφιακή ερμηνεία.

Θα περιμένουμε.

Διαβάστε περισσότερα για: