Αφήστε τα ποντίκια. Έρχεται το κινηματογραφικό Warcraft - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αφήστε τα ποντίκια. Έρχεται το κινηματογραφικό Warcraft

Ειδήσεις | 26-7-2014 |

Ναι είναι αλήθεια. Το Warcraft αφήνει για λίγο τις οθόνες των υπολογιστών μας, και ετοιμάζεται για την μεταφορά του στην κινηματογραφική μας οθόνη.

Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν στα πλαίσια της Comic-con, και πριν την επίσημη press conference της Legendary, η οποία μας έδωσε τις πρώτες εντυπώσεις από αυτά που πρέπει να περιμένουμε.

Η σκηνοθεσία θα ανήκει στον Duncan Jones, (Source Code, Moon), με ημερομηνία εξόδου την 11η Μαρτίου του 2016. Αυτό που είδαμε είναι το λογότυπο του τίτλου, και κάποια από τα χαρακτηριστικά όπλα, του παιχνιδιού τα οποία θα τα δούμε στην ταινία.

Το σπαθί και η ασπίδα είναι της “Συμμαχίας”, ενώ το σφυρί είναι το διάσημο Doomhammer. Η Legendary έδωσε τις εξής περιγραφές:

  • Doomhammer: Ένα θηριώδες όπλα των Ορκ, το οποίο χρησιμοποιείται στο όνομα των “Ορδών”
  • Dragon Sword: Το λαμπρό ψήφος, εις το όνομα της “Συμμαχίας”
  • Lion Shield: Σύμβολο της δύναμης του Azeroth

Για την υπόθεση ακόμα δεν ξέρουμε πολλά, πέρα από το γεγονός ότι η ταινία θα ανατρέξει στα γεγονότα που δημιούργησαν τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, και στην πρώτη επαφή Ανθρώπων και Όρκ, με πολλούς χαρακτήρες από τα παιχνίδια.

Πρίν λίγους μήνες ο Ben Foster, ένας εκ των πρωταγωνιστών, δήλωσε για την ταινία:”Το καλύτερο σημείο της προσέγγισης του Jones, είναι ότι θα δείξει και τις δύο πλευρές του πολέμου. Δεν είναι μία απλή μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη. Θέτει ερωτήματα, και προκαλεί να ταχθείς υπέρ μίας πλευράς.”

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, και αναμένουμε το πλήρες trailer, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Warcraft πρωταγωνιστές οι Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Rob Kazinsky, Dominic Cooper, Daniel Wu και Clancy Brown. Το σενάριο ανήκει στον Charles Leavitt, με δεύτερο σχεδίασμα από τον ίδιο τον Duncan Jones.

Warcraft-Weapons-240x360

Warcraft-hammer-260x346

Warcraft-Shield-260x346

Warcraft-sword-1-260x346

Διαβάστε περισσότερα για: , ,