4 και όχι 3, οι κεντρικοί χαρακτήρες του νέου "True Detective" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

4 και όχι 3, οι κεντρικοί χαρακτήρες του νέου “True Detective”

Ειδήσεις | 14-7-2014 |

Και ενώ κάθεστε και καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για να μάθουμε τι θα γίνει τελικά στη δεύτερη σεζόν του True Detective, οι δημιουργοί έχουν βαλθεί να μας σπάσουν τα νεύρα. Καθώς οι πληροφορίες μας δίνονται με σταγονόμετρο.

Αυτό που ακούγαμε είναι ότι οι κεντρικοί χαρακτήρες θα είναι τρεις, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός ότι θα δούμε και γυναίκα κεντρικό χαρακτήρα.

Ο δημιουργός Nic Pizzolatto, δηλώνει πως δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα τίποτα όχι γιατί το κρατάνε μυστικό, αλλά γιατί δεν έχουν ακόμα κάτι σταθερό και θεμελιώδες. Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε για το αν όντως οι χαρακτήρες θα είναι τρεις, απάντησε πώς αυτό δεν ισχύει, γιατί οι κεντρικοί χαρακτήρες θα είναι 4, με την ανάλογη δυναμική, εκ των οποίων οι 3 θα είναι αντρικοί χαρακτήρες και ο τέταρτος γυναικείος.

Τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο από τα υπόλοιπα είναι αυτά των Colin Farrell, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα από τα φαβορί, και της Jessica Chastain, η οποία φαίνεται ότι είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

Σε κάθε ερώτηση πάντως απαντήσεις δεν δόθηκαν, ούτε για το ποιοι θα είναι οι χαρακτήρες, ούτε τι σχέση θα έχουν μεταξύ τους, ούτε ποια γεγονότα της Καλιφόρνια θα υπάρχουν στο background, τίποτα. Γνώμη μου, να περιμένουμε μπας και φιλοτιμηθούν να μας πουν μόνοι τους. Ε μα πια.

Η πρώτη σεζόν του True Detective κατάφερε να πάρει αρκετές υποψηφιότητες για τα Emmy του Αυγούστου. για καλύτερη σειρά, σενάριο, σκηνοθεσία και καλύτερου ανδρικού και για τους 2 πρωταγωνιστές, Matthew McConaughey και Woody Harrelson.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,