Χρόνια Πολλά Hollywood! 10 ταινίες που κλείνουν φέτος τα 20 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Χρόνια Πολλά Hollywood! 10 ταινίες που κλείνουν φέτος τα 20

Αφιερώματα | 14-7-2014 |

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε, σας ζητώ ένα τεράστιο συγνώμη, Και αυτό γιατί ζούμε σε δύσκολους καιρούς, και να σας υπενθυμίσω την ηλικία σας είναι αιτία ξυλοδαρμού, και δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσω. 

Όταν μιλάμε για blockbusters, το καλοκαίρι του 1994, ήταν από τα καλύτερα. Κοιτώντας πίσω υπήρχε μία ταινία και κάθε γούστο, από παιδικές ταινίες, δικαστικά θρίλερ, κωμωδίες και αθλητικές.

Πάμε μαζί να θυμηθούμε τα 10 καλύτερα καλοκαιρινά blockbusters πριν από 20 χρόνια.

1. Speed 

koIiPzm

Η Sandra Bullock οδηγεί, ο Keanu Reeves σπεύδει να σώσει την κατάσταση, και εμείς πάθαμε ότι είχαμε πάθει όταν είχε βγει το Jaws, που δεν μπαίναμε στη θάλασσα. Βλέπαμε τα λεωφορεία με άλλο μάτι.

2.The Lion King 

lion king

Ίσως συνεχίζει να είναι η καλύτερη ταινία της Disney, στην προ Pixar, εποχή, και εμείς ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να βαλαντώσουμε στο κλάμα με μία ταινία κινουμένων σχεδίων.

3.Forrest Gump

forrest gump

Το δεύτερο όσκαρ ερμηνείας του Tom Hanks, είναι μία ιστορία που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις. Και μην ξεχνάτε: Η ζωή είναι σαν ένα κουτί σοκολατάκια. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.”

4.Airheads

airheads

Θα μπορούσα να σας πω πολλά. Νομίζω όμως ότι αρκεί να σας πω, ότι παίζει ο Steve Buscemi. Με μαλλιά.

5.Natural Born Killers

natural born killers

Η πρώτη φορά στην ιστορία του σινεμά που το να είσαι κατά συρροήν δολοφόνος και εγκληματίας, ήταν τόσο cool. Woody Harelsson, στα καλύτερά του.

6.The Mask

the mask

Η πρώτη ταινία της Cameron Diaz, και η πρώτη ταινία που έκανε το Jim Carrey, αυτό που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε πλέον. Somebody stop him!

7.Angels in the Outfield

angels in the outfield

Αν ξέραμε και μπέιζμπολ, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αυτό βέβαια δεν μας εμπόδισε στο να ευχαριστηθούμε αυτή την ταινία. Αν δεν την έχετε δει, τώρα στο κοντινότερο video-club. Τώρα λέμε!

8.True Lies

tru lies

Προσπαθώ να θυμηθώ τι μου άρεσε περισσότερο σε αυτή την ταινία. Πέρα από το στρπτιζ της Jamie-Lee Curtis, νομίζω ήταν από τις καλύτερες περιπέτειες ever. Στα 90’s ήξεραν.

9.The Client

the clinet

Αν το ύφος της Sarandon δεν σας πείθει ότι το The Client είναι από τα καλύτερα δικαστικά θρίλερ, τότε δεν ξέρω τι μπορώ να σας πω για να σας πείσω.

10.Clear and Present Danger

clear an present danger

Ο Harrison Ford. Ο Harrison Ford σε περιπέτεια. Ο Harrison Ford σε περιπέτεια νευριασμένος. O Harrison Ford σε περιπέτεια νευριασμένος στα 90’s. Εντάξει;

Άντε βρε. Και χρόνια σας πολλά.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,