Εικόνες από τη στολή του Batman στην επερχόμενη ταινία "Batman v Superman: Dawn of Justice" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εικόνες από τη στολή του Batman στην επερχόμενη ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice”

Ειδήσεις | 26-7-2014 |

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν φωτογραφίες από τη νέα στολή του Ben Affleck στην ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice” στην οποία θα υποδυθεί τον Batman.

Ο Batman είναι ένας κινηματογραφικός χαρακτήρας που έχει αλλάξει πολλά κοστούμια με την πάρωδο του χρόνου και σ’αυτήν την ταινία θα προστεθεί άλλο ένα.

Η DC Entertainment εξέθεσε τη νέα στολή του Batman, η οποία ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί ολόκληρη αλλά μόνο η μπέρτα κι η κουκούλα.

Batman1Batman2

Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις στο παρελθόν υπήρχε γκρί ή μπλε, η νέα μπέρτα κι η νέα κουκούλα είναι ξεκάθαρα μαύρες. Η μπέρτα είναι φτιαγμένη από δέρμα (ή κάποιο υλικό που μοιάζει με δέρμα), με τραχιά υφή που την κάνουν να κομψή και σκληρή. Εν ολίγοις, είναι ακριβώς το είδος του υλικού που ένας δισεκατομμυριούχος έφτιαχνε για τον εαυτό του.

Επίσης, το κοστούμι διαθέτει “νευριασμένα” φρύδια έτσι ώστε ο Batman να μπορεί να εκφράσει την… “ιερή” οργή του ακόμα κι όταν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του είναι καλυμμένο.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει έγινε μέσω Twitter από το φωτογράφο Clay Enos:
8e87cd82ecbad79e9ac89f993f342e14fb33efb5
Να υπενθυμίσουμε πως η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου 2016 στις ΗΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα για: , , ,