Είναι επίσημο: το X-Men: Days of Future Past το πιο εμπορικό της σειράς - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι επίσημο: το X-Men: Days of Future Past το πιο εμπορικό της σειράς

Ειδήσεις | 2-6-2014 |

Πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος έγραφε στην κριτική του για το X-Men: Days of Future Past, πως είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της σειράς, αν όχι η καλύτερη. Αυτό βέβαια είναι μια υποκειμενική διαπίστωση, ωστόσο δεν χωρά αμφιβολία πλέον στο ότι η τελευταία είναι και η πιο επιτυχημένη εμπορικά, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Έτσι η ταινία του Bryan Singer ξεπέρασε το X-Men: Last Stand, που το 2006 εκτός του ότι αναμενόταν να είναι η τελευταία ταινία της σειράς (ακολούθησαν 4 αν υπολογίσουμε και τα spinoffs του Wolverine), έφτασε και τα 460 περίπου εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Το X-Men: Day of Future Past ήταν μια ταινία που εξ αρχής είχε καλές εμπορικές προοπτικές, αν σκεφτεί κανείς πως συγκέντρωνε στο πλατό των γυρισμάτων της το cast από όλες σχεδόν τις ταινίες, συνδυάζοντας σεναριακά το παρόν και το παρελθόν, όπως το είχαμε γνωρίσει στο First Class πριν από τρία χρόνια: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, AnnaPaquin, Ellen Page, Peter Dinklage, Patrick Stewart και Ian McKellen, σε μια παραγωγή που κόστισε γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια και τελικά…  έβγαλε τα λεφτά της και με το παραπάνω!

Διαβάστε την κριτική μας για την ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για: ,