Είναι η τριλογία βιβλίων «Atlantis» το επόμενο big thing του σινεμά (;) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι η τριλογία βιβλίων «Atlantis» το επόμενο big thing του σινεμά (;)

Ειδήσεις | 30-6-2014 |

Στην ιστορία του κινηματογράφου όλοι χρειάζονται ένα blockbuster που αναφέρεται στην επιβίωση της ανθρωπότητας ώστε να νιώσουν την αίγλη της τεχνολογικής δυνατότητας. Μπορεί οι παραγωγοί των τελευταίων ετών να έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στους υπερήρωες των κόμιξ, δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που συνεχίζουν και στις σταθερές ιστορίες των εκάστοτε sci-fi ταινιών που αναφέρονται σε καταστροφές και την απειλή της ανθρωπότητας. Μετά την φρέσκια ταινία Transformers που τρέχει αυτό τον καιρό στους κινηματογράφους, το πρόσφατο Godzilla που έσπευσε το κοινό να παρακολουθήσει φέτος, αλλά και το όχι τόσο καλό Transcendence, έρχεται άλλη μια παραγωγή στην κατηγορία των sci-fi ταινιών.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, η εταιρία CBS Films έδωσε το πράσινο φως ώστε να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, η σειρά βιβλίων «The Origins Trilogy» ή αλλιώς «Atlantis» του συγγραφέα A.G. Riddle.

Όπως αναφέρεται στην περίληψη του πρώτου βιβλίου, σε ένα τοπίο καλυμμένο με πάγο, η μυστηριακή φυλή Immari γνωρίζει το κλειδί της εξέλιξης της ανθρωπότητας και θέλει να το εφαρμόσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αφανιστεί το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ένα μυστικό ξεδιπλώνεται τυχαία μέσα από μια επιστημονική ανακάλυψη σε παγόβουνο της Ανταρτικής. Η γιατρός Dr. Kate Warner πηγαίνει στην περιοχή της Jakarta ώστε να ξεφύγει από το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή. Παράλληλα ο αστυνομικός David Vale, ύστερα από δέκα έτη διαμάχης με τους Immari, και έχοντας χάσει τους πολύτιμους συνεργάτες του, εναποθέτει τις τελευταίες του ελπίδες, στην αναζήτηση της Kate Warner. Η Kate θα συνεργαστεί με τον αποφασισμένο αστυνομικό David ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα και να εξοντώσουν τους Immari. Οι δυο τους θα ανατρέξουν στα μυστικά του παρελθόντος, αφού βρίσκονται εν μέσω μιας παγκόσμιας συνομωσίας που έχει να κάνει με το γονίδιο Atlantis και την αλήθεια σχετικά με την απαρχή της ανθρώπινης φύσης.

Οι δυο συνεργάτες πρέπει να αψηφήσουν τις διαφορές τους και να μείνουν ζωντανοί από τις εξωτερικές επιθέσεις ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα.

Άραγε θα είναι η τριλογία του «Atlantis» η επόμενη σειρά ταινιών που θα κερδίσει τον κόσμο;

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,