Το Twin Peaks του David Lynch ζει (;) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Twin Peaks του David Lynch ζει (;)

Ειδήσεις | 14-6-2014 |

Ευχάριστα νέα για τους φαν του Twin Peaks και του David Lynch. Μπορεί να περιμένατε 25 χρόνια αλλά το CBS δε σας ξέχασε. Όχι, μην ενθουσιάζεστε˙ το κανάλι δεν ανακοίνωσε έναρξη γυρισμάτων για τυχόν συνέχεια της σειράς (όχι ακόμα, τουλάχιστον). Σας πετάει όμως ένα ψαροκόκαλο, μπας και ξεγελάσει την πείνα σας.

Η υπόθεση της σειράς που προβλήθηκε τις χρονιές 1990-1991 και συνεπώς αποτελείται από δύο κύκλους έχει ως εξής: το σώμα της νεαρής καλλονής Laura Palmer (Sheryl Lee) βρίσκεται ξεβρασμένο στην παραλία κοντά στην (φανταστική) πόλη Twin Peaks της Washington. O ντεντέκτιβ του FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan), αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση και να λύσει το μυστήριο του φόνου.

25  ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος της σειράς – που κόπηκε πρόωρα και χωρίς να ολοκληρωθεί, λόγω προβλημάτων του δικτύου και μείωσης της τηλεθέασης – το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS ανακοίνωσε ότι στις στις 29  Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το “Twin Peaks – The Entire Mystery” , ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει όλα τα επεισόδια της σειράς σε Blu-ray, καθώς και κομμένες σκηνές συνολικής διάρκειας 90 λεπτών, ανέκδοτο υλικό και το “Between Two Worlds” μια σειρά συνεντεύξεων του σκηνοθέτη με τους χαρακτήρες της σειράς.

Στις συνεντεύξεις αυτές ο Lynch συναντά τα μέλη της οικογένειας Palmer – Laura, Leland και Sarah – σε ένα καφέ/εστιατόριο ανάμεσα στους δύο κόσμους – εξ’ ου και το “Between Two Worlds” – αυτόν της σειράς, το φανταστικό κόσμο δηλαδή όπου ζει η οικογένεια, και τον πραγματικό, αυτό στον οποίο ζει ο David Lynch.

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη συνέντευξη, κατά την οποία ο σκηνοθέτης συνομιλεί με τον πατέρα Leland Palmer (Ray Wise):

Διαβάστε περισσότερα για: ,