Οι αφίσες των Περιοχών για το "The Hunger Games: Mockingjay -Μέρος 1ο" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι αφίσες των Περιοχών για το “The Hunger Games: Mockingjay -Μέρος 1ο”

Ειδήσεις | 21-6-2014 |

Η Κάπιτολ (πρωτεύουσα στο σύμπαν των Hunger Games) χειροκροτεί τους ανθρώπους των Περιοχών της Πάνεμ (12 συνολικά) και τους αποκαλεί ήρωες, ενώ τους παρουσιάζει μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Η Κάπιτολ γιορτάζει τις Περιοχές της Πάνεμ με μία σειρά από αφίσες, οι οποίες αποκαλύπτονται, πριν η ταινία “The Hunger Games: Mockingjay -Μέρος 1o” βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι πολίτες παρουσιάζονται σαν ήρωες και επευφημούνται για τη υποτιθέμενη πίστη και αφοσίωσή τους στην κοινωνία, ενώ οι εικόνες δείχνουν ότι τους έχουν συμπεριφερθεί άθλια.

Στην αφίσα της Περιοχής 12, την περιοχή των ορυχείων, από όπου είναι και η Κάτνις, ένα μικρό κορίτσι με βρώμικα κουρελιασμένα ρούχα καλείται “ένα λαμπρό παράδειγμα” υπάκουων πολιτών με “έντιμη εργατική ηθική και επιμονή”. Κανένας πολίτης δεν θεωρείται αρκετά νέος για μην στηρίξει τις εποικοδομητικές προσπάθειες της περιοχής των ορυχείων, και κατά συνέπεια, τις γενναίες προσπάθειες της Πάνεμ, λέει.

Το πρώτο και το δεύτερο μέρος της ταινίας ουσιαστικά γυρίζονται μαζί. Ο Francis Lawrence, ο οποίος σκηνοθέτησε τη δεύτερη ταινία “The Hunger Games: Catching Fire” (Αγώνες Πείνας: Φωτιά), επιστρέφει και για τις δύο επόμενες ταινίες. Το πρώτο μέρος είναι προγραμματισμένο για τις 21 Νοεμβρίου του 2014 και το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει στις 20 Νοεμβρίου του 2015.

Σε αυτή την ταινία, η Κάτνις θα οδηγήσει διστακτικά τις Περιοχές της Πάνεμ σε μια εξέγερση εναντίον της τυραννικής και διεφθαρμένης Κάπιτολ, αφού επέζησε από ένα θανατηφόρο “τηλεοπτικό” αγώνα δύο φορές στη σειρά. Η Jennifer Lawrence  επιστρέφει στο ρόλο της ηρωίδας, ενώ ο Josh Hutcherson (Πίτα Μέλαρκ) και ο Liam Hemsworth (Γκέιλ Χόθορν) παίζουν τους μνηστήρες της.

mockingjay_4 mockingjay_5 mockingjay_6 mockingjay_7 mockingjay_1 mockingjay_2 mockingjay_3

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,