Θα περιμένουμε κι άλλο για το "Jupiter Ascending" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα περιμένουμε κι άλλο για το “Jupiter Ascending”

Ειδήσεις | 4-6-2014 |

Και περιμέναμε μέσα στο καλοκαίρι την επιστροφή των Lana και Andy Wachowski με το επιστημονικής φαντασίας “Jupiter Ascending”, η Warner μας έκανε την καρδιά περιβόλι, και θα μας κάνει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο. 

Η συμπαραγωγή των Warner Bros. και Village Roadshow, με πρωταγωνιστές τους  Channing Tatum και  Mila Kunis,  ανακοίνωσαν ότι χρειάζεται και άλλη δουλειά στον τομέα των οπτικών εφέ.

Το ότι η ταινία μετατοπίζεται για τον Φεβρουάριο αποτελεί ένα ρίσκο, καθώς σαν περίοδος θεωρείται νεκρή. Πράγμα το οποίο σκοπεύουν να αλλάξουν τα στούντιο. Απόδειξη το πρόσφατο “Lego Movie”, το οποίο άνοιξε με σύνολο 69 εκατομμυρίων τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Jupiter Ascending” είναι μία φιλόδοξη ταινία με την Kunis να ενσαρκώνει μία καθαρίστρια η οποία μαθαίνει από μία εξωγήινη προσωπικότητα, aka Tatum, ότι είναι μία διαγαλαξιακή πριγκίπισσα.  

Η δικαιολογία πάντως της δουλειάς πάνω στα οπτικά εφέ, δεν πρέπει να σας πείθει. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου αλλού. Η Warner αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής μία όχι και τόσο καλή περίοδο. Το “Blended”, με τους Adam Sandler και Drew Barrymore μέχρι στιγμής έχει βγάλει 30 εκατομμύρια, καθώς και το επερχόμενο Edge of Tommorow, παρά τις καλές κριτικές, δεν φαίνεται να προχωράει. Όποτε σκέφτηκαν ότι πρέπει να σώσουν την κατάσταση, και να μην διασυρθούν παραπάνω. Έτσι για να μην φανεί σαν κίνηση απογοήτευσης, βρήκαμε μία δικαιολογία και όλα καλά.

Οπότε φίλοι μου cinefreaks, θα περιμένουμε. Μέχρι τότε ξαναδείτε το trailer για να σας γλυκάνουμε την αναμονή.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,