Θα εμφανιστεί η Lady Stoneheart στο Game of Thrones; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα εμφανιστεί η Lady Stoneheart στο Game of Thrones;

Ειδήσεις | 27-6-2014 |

Προσοχή! Ακολουθούν σπόιλερ για την πέμπτη σεζόν του “Game of Thrones”, αλλά και για ολόκληρο το βιβλίο, “A song of ice and fire” του George R.R. Martin. (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό)

Σε αυτή την τέταρτη σεζόν της σειράς είδαμε πολλά πράγματα να αποκλίνουν από τα βιβλία σε κάποιους πολύ βασικούς τομείς. Η επερχόμενη πέμπτη σεζόν, λοιπόν, προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές, όμως, επιβεβαιώθηκε σήμερα. Η μη εμφάνιση της Lady Stoneheart στο πρόσφατο φινάλε της σεζόν ξάφνιασε αρκετούς, συμπεριλαμβανομένου και του σκηνοθέτη του επεισοδίου, Alex Graves.

Σε συνέντευξη του την προηγούμενη εβδομάδα, ο  Graves είπε ότι ρώτησε τους παραγωγούς σχετικά με την ένταξη του χαρακτήρα και του είπαν ότι, δεν θα υπάρξει υπόνοια για την ύπαρξη του χαρακτήρα στην τέταρτη σεζόν, και μάλλον δεν θα εμφανιστεί καθόλου. (γιουχαρίσματα και σάπιες ντομάτες)

Ποια είναι όμως η Lady Stoneheart θα με ρωτήσετε και τι ρόλο βαράει θα με ρωτήσετε και δίκιο θα έχετε, αλλά μην επιμένετε. Θα μιλήσω. Η Lady Stoneheart, λοιπόν, είναι η Catelyn Stark που νεκραναστένεται και ουδεμία σχέση έχει με τη μάνα – κουράγιο που ξέραμε μέχρι τώρα.

Μιλώντας πρόσφατα στο EW η Michelle Fairley (Catelyn Stark) για το ρόλο της στο “24: Live Another Day”, ρωτήθηκε για την Stoneheart και για τη φήμη που κυκλοφορεί ότι δεν θα επιστρέψει στη σειρά. Η απάντησή της ήταν:  “Ναι. Ο χαρακτήρας είναι νεκρός.”

Η παράλειψη ενός τέτοιου χαρακτήρα, όπως είναι φυσικό, φέρνει πολλές αλλαγές στην ιστορία άλλων χαρακτήρων, και πιο συγκεκριμένα της Brienne του Tarth.

Υπομονή, λοιπόν, και θα τα μάθουμε όλα σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

Δείτε και άλλους νέους χαρακτήρες από την επόμενη σαιζόν.

Catelyn_Stoneheart

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,