Κλεφτή ματιά στο τελευταίο και πολυαναμενόμενο επεισόδιο του “Game of Thrones” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κλεφτή ματιά στο τελευταίο και πολυαναμενόμενο επεισόδιο του “Game of Thrones”

Ειδήσεις | 13-6-2014 |

Με την προσμονή των τηλεθεατών να ανεβαίνει καθώς περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, εμφανίστηκαν κάποιες φωτογραφίες από την πορεία (τα ταξίδια του Γκιούλιβερ) που έχουν ο Bran(Isaac Hempstead Wright) και η Arya (Maisie Williams).

game-of-thrones-shares-photos-from-season-4-finale-03

Εκτός από τον Bran και την παρέα του, την Arya και τον “Σκύλο” (Rory McCann), βλέπουμε και την Daenerys (Emilia Clarke). Παρότι δεν αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για το τι πρόκειται να γίνει στο επεισόδιο, οι φωτογραφίες αυτές έχουν κάνει τους φανατικούς τηλεθεατές να μετρούν τις ώρες μέχρι να έρθει η Κυριακή.

game-of-thrones-shares-photos-from-season-4-finale-01

Οι προσδοκίες για το τελευταίο επεισόδιο είναι μεγάλες καθώς αναμένεται να μας αποκαλυφθεί τι θα γίνει με την θανατική ποινή του Tyrion (Peter Dinklage). Ακόμη η μάχη στο Τοίχος μαίνεται και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη “…μια απρόσμενη άφιξη βόρεια του Τοίχους θα αλλάξει τις ισορροπίες, ο Bran μαθαίνει κάτι ακόμα για την μοίρα του και ο Tyrion αντιλαμβάνεται το μέγεθος της κατάστασης που τον βαρύνει”.

game-of-thrones-shares-photos-from-season-4-finale-04

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή για τους New York Times ο George R.R. Martin, το μυθιστόρημα του οποίου μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη από το HBO, δήλωσε ότι θα προτιμούσε η κάθε σεζόν να έχει παραπάνω επεισόδια (ιδανικά 13) ώστε να είναι δυνατό να μπαίνουν μικρότερου μήκους σκηνές, οι οποίες κόβονται στο μοντάζ. Αν μπορούσε να γίνει αυτό τότε θα βλέπαμε μια πιο ολοκληρωμένη εμβάθυνση της σειράς στο σύνολό της αλλά και του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Ωστόσο κατανοεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τον προϋπολογισμό της σειράς και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “Οι μάχες είναι ακριβές”.

game-of-thrones-shares-photos-from-season-4-finale-02

game-of-thrones-shares-photos-from-season-4-finale

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,