Ο Seth Rogen δεν είναι αυτό που νομίζεις - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Seth Rogen δεν είναι αυτό που νομίζεις

Ειδήσεις | 10-6-2014 |

Είχα ανέκαθεν αδυναμία στο Seth Rogen. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα όμως έχω και λόγους. Η ταινία “Neighbors” στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει κάνει την παραγωγή απέφερε 51 εκατομμύρια δολάρια μόνο το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι ήδη συζητάει για το sequel.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο Rogen δήλωσε ότι στο “Neighbors“αναγκάστηκαν να ρίξουν το μπάτζετ στο μισό για να αποφύγουν τις διάφορες “παρεμβάσεις” [sic] των studio και για να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία στην όλη διαδικασία παραγωγής της ταινίας. ” Στο Neighbors παίξαμε αρχικά το παιχνίδι των studio και σε κάθε στάδιο περιμέναμε ειδοποίησή τους για να προχωρήσουμε την ταινία παρακάτω. Έτσι σταματήσαμε, το σκεφτήκαμε, ρίξαμε το μπάτζετ και το προχωρήσαμε μόνοι μας . Τουλάχιστον δεν κάναμε μια ταινία που σιχαινόμαστε.” Τάδε έφη Seth και συνέχισε αναφέροντας το παράδειγμα του “Green Hornet” που στοίχισε 120 εκατομμύρια, πάτωσε εισπρακτικά και δεν το ευχαριστήθηκε ούτε ο ίδιος ούτε ο συμπαραγωγός του Evan Goldberg.

Το καλύτερο βέβαια σου το άφησε για το τέλος. Σχολίασε το MPAA Rating system (το σύστημα που κρίνει αν μια ταινία είναι “κατάλληλη”για ανηλίκους ή μόνο για ενήλικες) ως ένα σύστημα “περίεργο και χαζό”. “Δεν υπάρχει τίποτε πιο εκνευριστικό από το να είσαι στο γύρισμα, να σου έρχεται να αυτοσχεδιάσεις, να πεις ένα αστείο και να σου λένε ότι δεν μπορείς γιατί γυρίζεις μια οικογενειακή ταινία ¨κατάλληλη για όλους” εξήγησε.

Ο Seth Rogen άφησε για λίγο την περσόνα του καλού και αστείου παιδιού που χρησιμοποιεί στις ταινίες του και μας εξέπληξε ευχάριστα. Αλλά το πιο ευχάριστο από όλα είναι ότι έχουμε να περιμένουμε δεύτερη ταινία με τους γνώριμους πια κι αγαπημένους μας “ανυπόφορους γείτονες”. Ξέρω, δεν θα μας απογοητεύσει.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,