Έρχεται το sequel του Lion King - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται το sequel του Lion King

Ειδήσεις | 12-6-2014 |

Η γνωστή και αγαπημένη εταιρία παραγωγής ταινιών κινουμένων σχεδίων Disney επιστρέφει στο καταξιωμένο old-school υλικό της για να εμπνευστεί μια νέα ιστορία.

Ο Lion Guard είναι η επερχόμενη τηλεταινία της Disney Junior, για παιδιά ηλικίας 2-7 ετών, και πρόκειται να είναι σε ωραία διάρκεια. Επίκεντρο της ιστορίας είναι ο Kion, ο γιος του Simba και της Nala, όπως αναφέρει η The Wall Street Journal.

Ο μικρός Kion, μοιάζει εμφανισιακά αρκετά στον πατέρα του Simba, αλλά έχει το μαλλί του κόκκινη μοϊκάνα, που προδιαθέτει τον θαρραλέο του χαρακτήρα και την μόδα της εποχής. Στον Kion ανατίθεται η προστασία των εδαφών Pride Lands και για να το πετύχει θα φτιάξει μια ομάδα με ικανούς πολίτες του βασιλείου, που θα αποτελείται από έναν ατρόμητο ασβό, μια υπερήφανη τσίτα, ένα χαρούμενο και θετικό ιπποπόταμο και ένα διανοούμενο πτηνό.

Στην δράση της ιστορίας θα συναντήσουμε επίσης την μεγαλύτερη αδερφή του Kion, την Kiara που μέλει να γίνει η βασίλισσα των Pride Lands. Ακόμα, θα απολαύσουμε ξανά τους αγαπημένος χαρακτήρες Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu, Mufasa, της σειράς ταινιών Lion King.

Στο sequel του Lion King όπως αναφέρει η γενική μάνατζερ της Disney Junior, Nancy Kanter, ο Lion King συναντά τους Avengers.

The Lion Guard

Η επερχόμενη ταινία, πέρα από το κλασσικό μοτίβο της προσπάθειας και της σύμπραξης μέσα από την οικογένεια και την φιλία, θα επικεντρωθεί επίσης και στην σημασία της φυσικής διατήρησης. Αυτό θα το δούμε χαρακτηριστικά, όταν η ομάδα του Kion θα πάρει βοήθεια και από τα τσακάλια της άγριας ζούγκλας στο πάρκο της Disney’s Animal Kingdom.

Πέρα από τις δυο καταπληκτικές φωτογραφίες, που προσφέρουν την πρώτη εικόνα του Kion, είμαστε σε αναμονή για το πρώτο trailer της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,