Το επόμενο Resident Evil θα είναι και το τελευταίο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το επόμενο Resident Evil θα είναι και το τελευταίο

Ειδήσεις | 18-6-2014 |

Ο σκηνοθέτης, Paul W.S. Anderson, επιβεβαιώνει ότι η επερχόμενη έκτη ταινία θα είναι και το τελευταίο κεφάλαιο της κινηματογραφικής μεταφοράς του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Resident Evil.

Ο τίτλος για την επόμενη ταινία του Resident Evil αποκαλύφθηκε επίσημα. Σε μια συνέντευξή του στο Collider, ο σκηνοθέτης Paul W.S. Anderson αποκαλύπτει ότι η επερχόμενη έκτη ταινία θα λέγεται “Resident Evil: The Final Chapter”.

“Μπορεί να καταλήξει να είναι το τελευταίο κεφάλαιο, αλλά αυτό αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του σεναρίου μου. Είμαι ακριβώς στη μέση”, απάντησε, Όταν ρωτήθηκε αν θα αυτή η ταινία θα ολοκληρώσει τη σειρά, είπε, “Αυτό είναι στην σελίδα του τίτλου, Resident Evil: The Final Chapter, όποτε σίγουρα”.

“Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες ημερομηνίες για τα γυρίσματα ακόμα. Νομίζω θα περιμένουμε μέχρι να έχουμε ένα προσχέδιο σεναρίου και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε από εκεί», είπε. «Δεν ξέρω [πότε θα βγει στους κινηματογράφους], υποθέτω πως εξαρτάται από το πόσο γρήγορα γράφω. Δεν υπάρχει ακόμα καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια ανακοίνωση γι ‘αυτό σύντομα.”

Ενώ η πλοκή είναι ακόμα άγνωστη, ο Anderson είπε ότι γράφει το σενάριο έχοντας το 3D στο μυαλό του. “Πιστεύω ακράδαντα ότι θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σε 3D, ακόμη και στη διαδικασία της γραφής. Δεν μπορείς έτσι απλά να κάνεις μια σπουδαία ταινία 3D . Δεν είναι κάποια ειδική σάλτσα που μπορείς να βάλεις από πάνω. “

“Μπορείς να φτιάξεις το πιάτο και στη συνέχεια να ρίξεις καυτή σάλτσα στην κορυφή. Δεν θα είναι και πολύ καλό έτσι. Σίγουρα, μπορείς να κάνεις μια μετατροπή της τελευταίας στιγμής. Μπορείς να γυρίσεις μια ταινία σκεπτόμενος το 3D, να κάνεις μια μετατροπή της τελευταίας στιγμής και να γίνει μια ταινία 3D, απλά δεν θα είναι μια σπουδαία ταινία 3D. “

“Προσεγγίζω τις ταινίες μου από την απαρχή τους. Ουσιαστικά γράφω σκηνές δράσης και επιλέγω τοποθεσίες που σκέφτομαι και ξέρω – γιατί έχω κάνει τόσες πολλές -ότι θα μεταφερθούν πολύ καλά σε 3D. Στη συνέχεια, όταν φτιάχνουμε τα πλατό, φτιάχνουμε αυτά στα οποία ξέρουμε ότι θα γυριστεί καλύτερα το 3D. Πραγματικά, ακόμα και από αυτό το σημείο, το 3D είναι κάτι που σίγουρα σκέφτομαι.”

Εν αναμονή, λοιπόν, της τελευταίας (απ’ ότι φαίνεται) ταινίας Resident Evil και ας ελπίσουμε (3D- ξε 3D) ότι θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,