Παραμύθιασε με κι άλλο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παραμύθιασε με κι άλλο

Ειδήσεις | 7-6-2014 |

Ακόμα δε συνήλθαμε απ’τη βιτριολική μάγισσα Angelina Jolie στην τελευταία ταινία της Maleficent, η Disney μας ετοιμάζει κι άλλο χτύπημα. Το επόμενο εγχείρημα θα είναι η “Πεντάμορφη και το τέρας”. Με τον Bill Condon (βλέπε Dreamgirls, The Twilight Saga: Breaking Dawnστο σκηνοθετικό τιμόνι και τον Evan Spiliotopoulos στο σενάριο , ο στόχος είναι ακόμα μια τεράστια εισπρακτική – και όχι μόνο – επιτυχία.

Νόμιζες ότι η Disney θα άφηνε τους Γάλλους να έχουν την αποκλειστικότητα; Καλός ο Vincent Cassel, δε λέω, καλή κι η Lea Seydoux στη γαλλική εκδοχή του παραμυθιού (ναι αυτή που βγήκε την τελευταία σεζόν στις αίθουσες), αλλά όπου βάλει η Disney το χεράκι της, όλοι ξέρουν ότι το αποτέλεσμα δεν απογοητεύει ποτέ ούτε τους μικρούς ούτε και τους μεγάλους σινε-φίλους.

Όμως υπάρχει και συνέχεια! Έχεις αναμένειν κι άλλες παραμυθένιες ταινίες από τη Disney. Φύλαξε λίγη όρεξη και  για τη Σταχτοπούτα (“Cinderella”) που υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά, για την Αλίκη (που τώρα τη συναντάμε σε νέες περιπέτειες “ Alice: Through the Looking Glass” ) και τέλος για το Βιβλίο της Ζούγκλας (“The Jungle Book”) .

Διαβάστε περισσότερα για: ,