Οι πρώτες εικόνες του Mad Max: Fury Road - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρώτες εικόνες του Mad Max: Fury Road

Ειδήσεις | 27-6-2014 |

Και μόλις τις είδαμε, αν ακούσατε ένα “Επιτέλους!”, εμείς ήμασταν. Διότι η επόμενη συνέχεια του Mad Max, όχι μόνο έχει εικόνες αλλά πλέον έχουμε και πληροφορίες για την υπόθεση.

Το Mad Max: Fury Road, αναμένεται του χρόνου, το όλο project έχει ολοκληρωθεί από τα τέλη του 2012, αλλά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες στο Entertainment Weekly, και επιτέλους είδαμε Tom Hardy και Charlize Theron στους ρόλους τους, και όσο να πεις χαρήκαμε.

Ο Hardy παίζει τον Max, η Theron την Furiosa, και το υπόλοιπο cast συμπληρώνεται από τους Nicholas HoultNathan JonesZoë KravitzRiley Keough, και Rosie Huntington-Whiteley. Αλλά θα δούμε και τον Hugh Keays-Byrne, ο οποίος στην πρώτη ταινία έπαιζε τον Toecutter, αλλά εδώ επιστρέφει σε άλλο ρόλο.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση τώρα. Η ιστορία διαδραματίζεται στις απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, με την ανθρωπότητα να καταρρέει, και με τους εναπομείναντες κατοίκους, να μάχονται για την καθημερινή τους επιβίωση. Δύο επαναστάτες όμως ίσως να μπορούν να ξαναφέρουν τον κόσμο σε ισορροπία. Ο Max είναι ένας άνθρωπος της δράσης, ο οποίος αναζητά την ψυχική του ηρεμία μετά τον θάνατο της συζύγου και του παιδιού του εξαιτίας της καταστροφής. Η Furiosa, πιστεύει ότι η επιβίωσή της εξαρτάται από την επιστροφή της στη γενέτειρά της.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η ταινία θα είναι μία τεράστια σκηνή κυνηγητού. Το ελπίζουμε.

Δείτε όλο το υλικό που ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Mad Max, παρακάτω, και πωρωθείτε όσο και εμείς.

Mad-Max-Fury-Road-02-550x341

mad_max_1-550x341

mad_max_2-550x341

mad_max_4-550x341

mad_max_5-550x341

fury-road-cover-550x738

Διαβάστε περισσότερα για: , ,