Οι παραγωγοί του Zodiac ετοιμάζουν ταινία με κατά συρροήν δολοφόνο στο Ναζιστικό Βερολίνο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι παραγωγοί του Zodiac ετοιμάζουν ταινία με κατά συρροήν δολοφόνο στο Ναζιστικό Βερολίνο

Ειδήσεις | 25-6-2014 |

Ο Brad Fischer και o James Vanderbilt (παραγωγοί επίσης της ταινίας “Zodiac” του David Fincher με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo και Robert Downey Jr.) της Mythology Entertainment, ετοιμάζουν ταινία βασισμένη στην ιστορία ενός κατά συρροήν δολοφόνου στη ναζιστική Γερμανία το 1940-41. “Blackout” ο τίτλος της ταινίας, την ιδέα για την οποία είχε o Jon Silk που θα είναι και παραγωγός της.

H Mythology έχει πάρει ήδη τα δικαιώματα του βιβλίου “Ένας κατά συρροήν δολοφόνος στο ναζιστικό Βερολίνο: Η ανατριχιαστική αληθινή ιστορία του δολοφόνου S-Bahn”, στο οποίο θα βασιστεί η ταινία, βιβλίο που έχει γράψει ο Scott Andrew και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Berkley Books” (τμήμα της εκδοτικής Publishing). Την προσαρμογή του θα κάνει ο Mark Hogan (σεναριογράφος και του “Devil” της Constuction Films με σκηνοθέτη το Dennis Gansel).

H ιστορία επικεντρώνεται στο κυνήγι του κατά συρροήν δολοφόνου από έναν αμείλικτο ντεντέκτιβ, ο οποίος πρέπει να κατευνάσει τα δικά του δολοφονικά ένστικτα αρχικά για να καταφέρει να τον πιάσει. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ  με ένα Βερολίνο να βρίσκεται μέσα στον πανικό και στο έλεος των Βρετανών βομβαρδιστών.

Η περίοδος του τρίτου Ράιχ φαίνεται ότι προσελκύει πολύ τη Mythology, αφού ετοιμάζει και άλλη ταινία σχετική, με τίτλο “The Nazi and the Psychiatrist”, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Jack El-Hai. Την προσαρμογή του βιβλίου θα κάνει ο Vanderbilt. H ταινία αυτή θα πραγματεύεται την παραμονή του Hermann Goering σε ένα αμερικάνικο κέντρο κράτησης μετά τη σύλληψη του.

Δε σταματάει όμως εδώ η Mythology, αφού ετοιμάζει και άλλες παραγωγές όπως: ντοκυμαντέρ για τον Suge Knight,το “The Brigands of Rattleborge” σε σκηνοθεσία του Chan Woοk Park,το prequel της ταινίας “Λάμψη”, το “The Overlook Hotel” σε σενάριο του Glen Mazzara (“The Walking Dead”) και τέλος το “Altered Carbon” βασισμένο στο επιστημονικής φαντασίας μυθιστόρημα  του Richard Morgan, του οποίου την προσαρμογή θα κάνουν η Laeta Kalogridis και o David H. Goodman.

Μια πολύ παραγωγική περίοδος θα λέγαμε για τη Mythology Entertainment η οποία φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ότι έχει να κάνει με φόνους…

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,