Οι νέες ταινίες του Spielberg, έχουν ημερομηνία εξόδου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι νέες ταινίες του Spielberg, έχουν ημερομηνία εξόδου

Ειδήσεις | 17-6-2014 |

Τους τελευταίους μήνες το όνομα του Steven Spielberg ακούγεται όλο και περισσότερο σε διάφορα projects, με μία απορία να προκύπτει. Πότε θα βγουν και ποιες είναι αυτές οι ταινίες. 

Η DreamWorks έσπευσε να μας ενημερώσει σχετικά, δίνοντάς μας τις ημερομηνίες για τις επόμενες 2 ταινίες του σκηνοθέτη.

Η πρώτη ταινία, η οποία είναι ακόμα ατιτλοφόρητη, πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο τον Ψυχρό πόλεμο, η οποία ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η δεύτερη ταινία αφορά την διασκευή του παιδικού βιβλίου του Roald Dahl, The BFG με ημερομηνία εξόδου τον Ιούλιο του 2016.

Ο αγαπημένος μας Steven Spielberg, έχει να καθίσει στο καρεκλάκι του σκηνοθέτη από τον Lincoln το 2012. Αλλά το όνομά του πια ακούγεται για πολλά. Πέρα από τις δύο που αναφέραμε παραπάνω, το όνομά του είναι εμπλεκόμενο στην διασκευή της νουβέλας του David Kertzer, The Kidnapping of Edgardo Mortara, στο επιστημονικής φαντασίας πείραμα της FOX,  Robopocalypse, και στο Montezuma, το οποίο αφορά περιπέτεια εποχής η οποία θα διαδραματίζεται την εποχή των Αζτέκων.

Στο κατασκοπευτικό θρίλερ πρωταγωνιστής θα είναι ο Tom Hanks, στον ρόλο του James Donovan, ενός δικηγόρου ο οποίος καλείται να ταξιδέψει στη Ρωσία για να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση ενός αμερικανού πιλότου.

Στο άλλο άκρο, η διασκευή του The BFG αφορά την σχέση ενός γίγαντα με ένα ορφανό κορίτσι, το οποίο τυγχάνει να είναι η βασίλισσα της Αγγλίας, όπου μαζί με τον γίγαντα ξεκινούν μία περιπέτεια για να εξοντώσουν τον κυνηγό των γιγάντων που θέλει την καταστροφή τους.

Μέχρι στιγμής και στις δύο ταινίες ο Spielberg έχει αναλάβει την διεύθυνση παραγωγής, αλλά οι φήμες λένε ότι ίσως να βρεθεί και στη θέση του σκηνοθέτη.

Διαβάστε περισσότερα για: