Η Κλεοπάτρα ο τελευταίος ρόλος της Angelina Jolie; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Κλεοπάτρα ο τελευταίος ρόλος της Angelina Jolie;

Ειδήσεις | 3-6-2014 |

Αινιγματική η τοποθέτηση της Angelina Jolie σχετικά με τον ρόλο της Κλεοπάτρας, που αφενός φημολογείται ότι θα υποδυθεί εδώ και αρκετό καιρό και επιτέλους επιβεβαιώνεται, αφετέρου ίσως να είναι και ο τελευταίος της στο σινεμά.

Σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του BBC δήλωσε πως είναι ένα project σε πρώιμα στάδια παραγωγής, με πολλές συζητήσεις και διάφορες σκέψεις για τη σκηνοθεσία, αν και φαίνεται πως τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα ως προς το σενάριο. Αυτό έχει ήδη γραφεί, σύμφωνα με την ηθοποιό, από τον Eric Roth, σεναριογράφο της Απίστευτης Ιστορίας του Μπέντζαμιν Μπάτον και παραγωγού του House of Cards.

Η Angelina Jolie χαρακτηρίζει το project κάπως περίπλοκο, σχεδόν όσο και η εμβληματική προσωπικότητα της Κλεοπάτρας, κάτι που καθιστά την προετοιμασία μακροχρόνια. Παρ’ όλα αυτά υποστηρίζει πως πρόκειται για έναν ρόλο, με τον οποίο θα μπορούσε να κλείσει την καριέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν τα έχει δώσει όλα σε αυτόν, τότε δεν μπορεί να φανταστεί τι το παραπάνω θα μπορούσε να κάνει σε μελλοντική δουλειά της.

Και τι θα κάνει μετά;

Φυσικά θα συνεχίσει το ανθρωπιστικό της έργο και τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα για: ,