Ο Robert Redford, ετοιμάζει τηλεοπτικό come back - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Robert Redford, ετοιμάζει τηλεοπτικό come back

Ειδήσεις | 12-6-2014 |

Μετά και την φετινή συνεργασία του με το CNN στον τομέα των ντοκυμανταιρ, ο Robert Redford φαίνεται γλυκάθηκε και αποφάσισε να ασχοληθεί, ναι μεν με την τηλεόραση, αλλά σε κάτι με σενάριο.Θα συνεργαστεί λοιπόν με τον παραγωγό του “Homeland”, Alex Cary, ο οποίος απεκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δουλεύουν μαζί με τον Redford, για την τηλεοπτική μεταφορά του “Brubaker”, της ταινίας του 1980, στην οποία ο Redford πρωταγωνιστούσε.

Στην πρωτότυπη ταινία, βλέπουμε την ιστορία ενός κατάδικου, ο οποίο παριστάνει ουσιαστικά τον τρόφιμο, για να αποκαλύψει την διαφθορά της φυλακής. Σκηνοθετημένο από τον Stuart Rosenberg, το “Brubaker” είχε πρωταγωνιστές τους Redford και Morgan Freeman, και ήταν υποψήφιο για Όσκαρ σεναρίου για του  W.D. Richter και Arthur A. Ross.

Ο Redford δεν είναι η πρώτη φορά που εργάζεται ως διευθυντής παραγωγής. Το έχει ήδη πράξει στα ντοκυμανταίρ του CNN, “Chicagoland” και “Death Row Stories,” αλλά το “Brubaker” σηματοδοτεί την μετάβασή του στις σειρές.

Και αν μας παρακολουθείτε εδώ στο cinefreaks.gr, θα έχετε διαπιστώσει ότι οι τηλεοπτικές μεταφορές ταινιών, μάλλον δεν έχουν τελειωμό, με  “Fargo,” “About a Boy,” “Hannibal,” “Parenthood,” “Friday Night Lights,” και άλλες να συμπληρώνουν το καρέ.

Εσείς πια θα θέλατε να δείτε στην μικρή οθόνη; Που ξέρετε; Μπορεί και να γίνει.

Διαβάστε περισσότερα για: ,