"Η Προφητεία" ξανάρχεται! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Η Προφητεία” ξανάρχεται!

Ειδήσεις | 30-6-2014 |

Η 20th Century Fox και η Platinum Dunes ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά για το δεύτερο ριμέικ του θρυλικού θρίλερ του 1976 “The Omen” (“Η προφητεία”). Η ταινία ωστόσο βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της προπαραγωγής της. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης που θα το αναλάβει. Το ριμέικ του 2006 το είχε σκηνοθετήσει ο  John Moore με τον Liev Schreiber και την Julia Stiles στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα νέα έγιναν γνωστά ακριβώς ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της Lifetime ότι ετοιμάζεται μεταφορά της εν λόγω ταινίας στη μικρή οθόνη με τον Glen Mazzara (υπεύθυνο για τη σειρά Walking Dead) ως σεναριογράφο και executive producer του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου της επικείμενης σειράς. Αυτή η σειρά δε σχετίζεται με σίκουελ της ταινίας αλλά εξερευνά τη ζωή του ενήλικα πλέον Damien Thorn, που, κυνηγημένος από το ταραγμένο παρελθόν του, έρχεται αντιμέτωπος με το γεγονός ότι είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος.

Πρόκειται για μια κλασική επιλογή που δεν απογοητεύει τους λάτρεις του είδους. Αναμένουμε νεότερα στοιχεία για την ταινία κι ελπίζουμε να φανεί αντάξια της κλασικής παραγωγής του 1976.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,