Ο Kurt Cobain στο Pulp Fiction; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Kurt Cobain στο Pulp Fiction;

Ειδήσεις | 11-6-2014 |

Σύμφωνα με την Courtney Love και μια συνέντευξη που έδωσε πριν τρία χρόνια στο αμερικανικό περιοδικό GQ, ο σύζυγός της και τραγουδιστής των Nirvana, Kurt Cobain, είχε απορρίψει πρόταση του Quentin Tarantino να παίξει ένα ρόλο στην ταινία Pulp Fiction.

« Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ευχαρίστησε τον Quentin στο πίσω μέρος του In Utero (τρίτο και τελευταίο άλμπουμ των Nirvana); Ο Quentin του ζήτησε να παίξει το ρόλο του Eric Stoltz στο Pulp Fiction. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο τον Quentin γιατί είναι αλήθεια. »

pulp fiction thanks

pulp fiction special

Το 1993, την περίοδο που ο σκηνοθέτης προετοίμαζε τα γυρίσματα της ταινίας, είχε προτείνει στον Cobain να παίξει τον dealer ναρκωτικών, Lance, ρόλο που τελικά πήρε ο Eric Stoltz και ήταν εξαιρετικός.

Παρόλα αυτά, στο παρελθόν ο Tarantino έχει αρνηθεί ότι έχει ποτέ συναντήσει τον Cobain, πόσω μάλλον ότι του έχει προτείνει και ρόλο. Αλλά για κάποιο λόγο βλέπουμε να τον ευχαριστεί και ο ίδιος με τη σειρά του στο πίσω μέρος του cd με το soundtrack του Pulp Fiction, γράφοντας R.I.P. Kurt, μιας και το cd κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά το θάνατό του.

Ποιος από τους δύο να λέει αλήθεια άραγε;

pulp_fiction_soundtrack_Quentin_Tarantino_nirvana_kurt_cobain

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,