Ο Daniel Radcliffe πιστεύει ότι θα γινόταν ο τέλειος Rοbin στο νέο Βatman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Daniel Radcliffe πιστεύει ότι θα γινόταν ο τέλειος Rοbin στο νέο Βatman

Ειδήσεις | 24-6-2014 |

Σε σύντομη συνέντευξή του για το buzzfeed ο Daniel Radcliffe δήλωσε την επιθυμία του να υποδυθεί τον Robin σε νέα νυχτεριδο-ταινία του αγαπημένου σούπερ ήρωα με τον ανεπίσημο τίτλο  ” The Batman”. Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε ακόμα μια σειρά ταινιών μετά το Harry Potter, απάντησε θετικά, ενώ μόλις ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σε ποια, είπε αμέσως “Στο Batman. Αν ξαναγίνει, θα το έκανα. Μα νομίζω ότι ήδη είναι στα σκαριά. Με τον Ben Affleck. Ε, θα ήμουν ο τέλειος Ρόμπιν” .

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το ” The Batman” θα βγει στις αίθουσες το 2019 μετά από το “Batman vs Superman: Dawn of Justice” και το “Justice League” που προηγούνται. Για το “Batman vs Superman: Dawn of Justice” ήδη έχουν αρχίσει τα γυρίσματα με σκηνοθέτη το Zack Snyder και πρωταγωνιστές τους Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne και  Jesse Eisenberg. Υπολογίζεται ότι θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες το Μάιο του 2016.

Όσο για τον Daniel Radcliffe, περιμένουμε να τον δούμε στη ρομαντική κομεντί “What If” (βγαίνει στην Αμερική τον Αύγουστο), όπου πρωταγωνιστεί ως φοιτητής που παρατάει την ιατρική κι ερωτεύεται ένα -ήδη δεσμευμένο- κορίτσι. Στην ταινία, συμπρωταγωνιστούν οι Zoe Kazan, Megan Park και Adam Driver. Εμείς, όπως και να’χει,  θα του ευχηθούμε καλή τύχη και στη μετά Potter εποχή του, που ομολογουμένως δεν ξεκίνησε καθόλου άσχημα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,