Νέα ταινία για τον “Captain Nemo” με σενάριο από τους δημιουργούς του “Smallville” και παραγωγή από την Sony - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα ταινία για τον “Captain Nemo” με σενάριο από τους δημιουργούς του “Smallville” και παραγωγή από την Sony

Ειδήσεις | 16-6-2014 |

Ένα ακόμη σχέδιο για την μεταφορά του Captain Nemo στην μεγάλη οθόνη έχει στα σκαριά η Sony/Columbia Pictures. Σύμφωνα με τον “The Hollywood Reporter”, στα στούντιο της εταιρίας βρίσκεται ένα προσχέδιο σεναρίου γραμμένο από τους Alfred Gough και Miles Millar (“Smallville”, “Spider-Man 2”).

Η ταινία θα φέρει μια νέα ματιά στον εικονικό αντι-ήρωα που πρωτοεμφανίστηκε το 1870 στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βέρν “Είκοσι Χιλιάδες Λεύγες Κάτω Από Τη Θάλασσα”. Ο Nemo είναι ένας λαμπρός επιστήμονας ο οποίος διασχίζει τις θάλασσες του κόσμου με τον μυθικό του υποβρύχιο, τον Ναυτίλο, εξερευνώντας τα μυστήρια που έχει να προσφέρει το τελευταίο σύνορο του πλανήτη μας, ο βυθός.

Πριν από κάποια χρόνια ένα παρόμοιο σενάριο με τίτλο “20.000 Leagues Under the Sea” είχε στα σχέδιά της και η Disney. Σκηνοθέτης, μετά την αποχώρηση του McG, ήταν ο David Fincher, αλλά ο δημιουργός του “Gone Girl” αποχώρησε και αυτός.

Η παραγωγή της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2010. Προσχέδιο του σεναρίου είχε γίνει από τον Randall Wallace (“Braveheart,” “Pearl Harbor”) και τον Bill Marsilii (“Déjà vu”). Σε αυτό θα βλέπαμε το ξεκίνημα του Captain Nemo και το πώς κατασκευάστηκε ο “Ναυτίλος”. Δεν υπάρχει πάντως κάτι νεότερο για την ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,