Νέες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία X-Men: Apocalypse - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία X-Men: Apocalypse

Ειδήσεις | 17-6-2014 |

Από την φετινή κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας X-Men στους κινηματογράφους, συγκρατήσαμε, μεταξύ άλλων, το χαρακτηριστικό after-credit πλάνο. Στο τελευταίο αυτό σημείο γίνεται γνωστό πως θα υπάρξει και άλλη ταινία X-Men με τον ακριβή τίτλο «X-Men: Apocalypse». Η επερχόμενη ταινία που έχει ενθουσιάσει ήδη το κοινό, παίρνει μέρος στο 1983, ή αλλιώς 10 χρόνια μετά τις εξελίξεις του «Days Of Future Past». Αυτά δήλωσε πρόσφατα στο Q&A ο σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας, Simon Kinberg, ενώ λίγο παλαιότερα είχε πει, πως η ταινία, θα μοιάζει περισσότερο ως το sequel του «First Class».

Ο Professor X μαζί με τον Magneto, τον Wolverine, τον φετινό εμφανιζόμενο με το ιδιαίτερο «νεανικό» ταλέντο Quicksilver και την υπόλοιπη ομάδα των μεταλλαγμένων, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς και διαφορετικούς κακούς στην ιστορία των X-Men.

X-Men: Apocalypse

Μικρό info του Apocalypse:

Ο νέος εχθρός των X-Men είναι ο Apocalypseο γηραιότερος μεταλλαγμένος του κόσμου, αφού γεννήθηκε πριν από 5.000 χρόνια στην Ακκάμπα της Ιορδανίας. Η γκριζομπλέ εμφάνιση του αποδίδεται στην επίδραση του γονιδίου, ενώ ως προς τον χαρακτήρα του, κατέχει ιδιαίτερη παλαιά γνώση και σκοτεινές ηγετικές ικανότητες, ενώ έφτιαξε και αντίστοιχη ομάδα μεταλλαγμένων. Η δύναμη του να περιστρέφει τα αντικείμενα, παρόμοια με τον Magneto, ενδυναμώνεται στο παλιακό Αιγυπτιακό φόντο του after-credit πλάνου, προκαλώντας ευχάριστα την αγωνία του θεατή.

Η πανύψηλη και επιβλητική του εμφάνιση, καθώς και το πρόσωπο του, που θυμίζει τον εξωγήινο του Prometheus, προμηνύουν πολλά. Μα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, ακόμα και αν έρχεται σε αντίθεση με την εμφάνιση που έχει στο κόμικ, που τον θέλει πιο σωματώδη και με διαφορετική αμφίεση, η παρουσία του θα προσδώσει εξαιρετική δράση στην κινηματογραφική μεταφορά.

Η ταινία X-Men: Apocalypse αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής από τις 27 Μαΐου 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,