Στα σκαριά η musical εκδοχή του True Blood - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στα σκαριά η musical εκδοχή του True Blood

Ειδήσεις | 20-6-2014 |

Ναι ναι, ξέρω. Μετά λύπης σου περιμένεις την τελευταία σαιζόν της πολυαγαπημένης σου σειράς True Blood και αναρωτιέσαι αν σιγά σιγά έρχεται το τέλος εποχής για το vampire trend που έστω και κρυφά σε είχε παρασύρει. Όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.  Σου ‘χω αναπάντεχα νέα! Η HBO ετοιμάζει ήδη την επιστροφή. True Blood: The musical . Όχι δεν αστειεύομαι, μιλάω πολύ σοβαρά.

O συνθέτης Nathan Barr, που έχει γράψει την πρωτότυπη μουσική και των επτά κύκλων της σειράς, δήλωσε ότι ο ίδιος έκανε την πρόταση στον Alan Ball (aka executive producer της σειράς και σεναριογράφος).  Σύμφωνα πάντα με τον εμπνευστή Barr, το musical θα κινείται γύρω από την πρωταγωνίστρια-τηλεπαθητική-σερβιτόρα Sookie Stackhouse (την υποδύεται η Anna Paquin μέχρι σήμερα), αλλά μ’ έναν τρόπο πιο πιστό στις βάσεις της σειράς, απαλλαγμένο από τις περιττές και ενίοτε κουραστικές ανατροπές όλων αυτών των επτά σαιζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση να χωρέσουν επτά κύκλοι επεισοδίων σε ένα musical όπου εκ των πραγμάτων η μουσική θα έχει τον πρώτο ρόλο, οπότε όπως παραδέχτηκε ο Barr, θα εμμείνουν στην ουσία του concept και σε ό,τι έχει πραγματικά νόημα. Ο Stephen Moyer, επίσης πρωταγωνιστής της σειράς και γνωστός για τις φωνητικές του δυνατότητες, μετά το The Sound of Music του NBC, βοήθησε τον Barr στη συγκέντρωση υλικού για την παρουσίαση του μουσικού αυτού εγχειρήματος στην HBO και στον Alan Ball (γιατί άραγε;).

Σε κάθε περίπτωση, ο Barr μας καθησυχάζει λέγοντας ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για οποιονδήποτε προγραμματισμό και ότι όλα είναι ρευστά. Ωστόσο, η ιδέα παραμένει συναρπαστική και αναμένεται να τη δούμε να γίνεται πράξη.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,