Ο Μichael Haneke ξεκινά γυρίσματα και ψάχνει ηθοποιό - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Μichael Haneke ξεκινά γυρίσματα και ψάχνει ηθοποιό

Ειδήσεις | 23-6-2014 |

Πάνε δύο χρόνια από το Amour που χάρισε στον Michael Haneke τον δεύτερό του Χρυσό Φοίνικα αλλά και το Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Το Amour ήταν ένα project που έκανε ο Haneke ενώ είχε έτοιμη σχεδόν για γύρισμα μία άλλη ταινία, το Flashmob, το οποίο θα είναι και η επόμενη του ταινία με τα γυρίσματα να ξεκινούν γρήγορα μόλις βρεθεί η κατάλληλη ηθοποιός που ψάχνει ο Γερμανός σκηνοθέτης. 

Η ταινία είχε αρχικά διαρρεύσει ότι θα αρχίσει γυρίσματα φέτος το καλοκαίρι, όμως ο Haneke από ένα masterclass πριν λίγες μέρες στην Κοπεγχάγη είπε ότι αν και το πλάνο ήταν αυτό, δεν έχει ακόμη ξεκάθαρο το ποιο θα είναι το ύφος και η τεχνοτροπία που θα χρησιμοποιήσει στην νέα του ταινία, ενώ ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που We have high expectations of all our free defensive driving course online instructors and make sure they have only the best results from their ADI Exams before starting with us. είναι το ποια θα παίξει το πρωταγωνιστικό ρόλο είναι επίσης ανοιχτό. Ο ίδιος είπε ότι ένας από τους κύριους λόγους που θα πάει πίσω η ταινία είναι ότι περιμένει μια συγκεκριμένη ηθοποιό.

Όπως ήταν λογικό οι φήμες που ακολούθησαν ήταν αρκετές αλλά όλες ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής. Πάντως το πιθανότερο είναι ο Haneke να περιμένει κάποια αρκετά αναγνωρίσιμη ηθοποιό του Hollywood καθώς το Flashmob θα εκτυλίσσεται κατά ένα μεγάλο του μέρος στις ΗΠΑ.

Ο Haneke είπε επίσης ότι αρκετές φορές γράφει τις ταινίες του έχοντας συγκεκριμένο ηθοποιό για κάποιο ρόλο, φέρνοντας το παράδειγμα του Amour, όπου ο αντρικός ρόλος γράφτηκε αποκλειστικά για τον Jean-Louis Trintignant. Ένας τέτοιος ρόλος φαίνεται να είναι και ο γυναικείος στο Flashmob, με τον Haneke να φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει την πρωταγωνίστρια του σεναρίου του.

Η ταινία έχει σαν θέμα μία ομάδα ανθρώπων που έρχονται κοντά μέσω του internet, ενώ η θεματολογία της θα περιλαμβάνει την σχέση και τις διαφορές των media με την πραγματικότητα, θέμα που μας εξιτάρει ακόμη παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα για: