Η Meryl Streep προετοιμάζει τις φωνητικές της χορδές. Επόμενη στάση Maria Callas - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Meryl Streep προετοιμάζει τις φωνητικές της χορδές. Επόμενη στάση Maria Callas

Ειδήσεις | 19-6-2014 |

Και πάνω που λέγαμε ότι δεν μπορούμε να εκπλαγούμε από τις επιλογές της Meryl, να λοιπόν που αυτή τη φορά μας κάνει να απορήσουμε, και με την καλή έννοια και με την κακή.

Η 64χρονη ηθοποιός λοιπόν θα ερμηνεύσει τον ρόλο της τραγουδίστριας της όπερας Maria Callas, με γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Γενάρη, και η ταινία θα λέγεται “Master Class”.

Αλλά δεν θα βγει στις αίθουσας. Η ταινία θα είναι μία διασκευή του θεατρικού με τον ίδιο τίτλο και θα προβληθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του πάντα-είναι-από-πίσω-σε-ότι-και-να-ακούσουμε-τον-τελευταίο-καιρό HBO. Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από την καριέρα, τα βραβεία και γενικά τη ζωή της μεγάλης καλλιτέχνιδας.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν η ηθοποιός θα τραγουδήσει στην ταινία. Βέβαια αυτό δεν είναι και απορία, καθώς οι φωνητικές της ικανότητες, όπως είδαμε στο Mamma Mia, ίσως να μπορούν να βοηθήσουν, αν και μιλάμε για άλλο επίπεδο. Ίσως η συνταγή που ακολούθησε ο Olivier Dahan στο “Ζωή σαν Τριαντάφυλλο”, με την Marion Cottilard.

Θα είναι η τρίτη φορά που η Streep, ερμηνεύει βιογραφία. Σας θυμίζουμε ότι την έχουμε δει σαν Julia Child, στο Julie & Julia, αλλά και σαν Μάργκαρετ Θάτσερ στο οσκαρικό The Iron Lady.

Εμείς πάντως έχουμε τους ενδοιασμούς μας. Αγαπάμε Meryl, αλλά θα κρίνουμε καλύτερα μόλις έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer.

Διαβάστε περισσότερα για: ,