Η Marvel σκέφτεται καινούρια ταινία με πρωταγωνιστή (και πάλι) τον Hulk - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Marvel σκέφτεται καινούρια ταινία με πρωταγωνιστή (και πάλι) τον Hulk

Ειδήσεις | 20-6-2014 |

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Hulk , Mark  Ruffalo, λέει ότι η στάση της Marvel έχει αλλάξει μετά τη μεγάλη επιτυχία των Avengers. 

Ο Mark Ruffalo αποκάλυψε ότι η Marvel Studios εξετάζει μια νέα αυτόνομη εκδοχή για τον Incredible Hulk  και τον  άλλο εαυτό του, Bruce Banner, μετά την ταινία που έκανε τεράστια επιτυχία και έσπασε τα ταμεία, The Avengers. Ο Ruffalo είπε ότι το στούντιο, που ανήκει στην Disney, έχει αλλάξει πλεύση τα τελευταία δύο χρόνια.

” Νομίζω, ότι για πρώτη φορά, τους διασκεδάζει η ιδέα”, είπε στο Digital Spy. “Όταν κάναμε τους Avengers, η απάντηση ήταν ουσιαστικά “όχι”, τώρα νομίζω ότι υπάρχει σκέψη γύρω από την ιδέα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ή έστω ένα προσχέδιο του τι θα μπορούσε να γίνει.”

“Ανυπομονώ να πάω προς αυτή την κατεύθυνση, αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια”, είπε. “Γιατί απ’ ότι φαίνεται η ιστορία του Banner/Hulk είναι δύσκολο καρύδι”.

Ο Hulk έχει μια πολυτάραχη ιστορία στη μεγάλη οθόνη, καθώς ούτε ο Hulk του 2003 (αν θυμάστε, είναι αυτό με τον Eric Bana και την Jennifer Connelly, αυτό που ήταν χάλια), αλλά ούτε ο Incredible Hulk του 2008 (με τον Edward Norton  και τη Liv Tyler που εντάξει δεν ήταν και τόσο χάλια όσο λέω) δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους φαν σε μεγάλη κλίμακα. Ο Ruffalo έχει αποσπάσει τους περισσότερους επαίνους στο ρόλο αυτό απ’ ότι οποιοσδήποτε από τους προκατόχους του, Eric Bana και Ed Norton. Αλλά εξακολουθεί να είναι σκεπτικός, όσον αφορά την επαναφορά του χαρακτήρα ως αυτόνομο ήρωα.

“Αν κάνουν Iron Man 4 και ο Banner έχει ρόλο, θα ήταν εκπληκτικό”, είπε. “Είμαι στο Tumblr και βλέπω πολύ Science Bros (παιδικό), είναι πολύ δημοφιλές”.

Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, δήλωσε το 2012 ότι τα κόμικς Planet Hulk και World War Hulk θα μπορούσαν να είναι και τα δύο πιθανές πηγές για τη νέα αυτόνομη ιστορία του Hulk, αλλά παραδέχθηκε ότι κάθε μια με τον τρόπο της ήταν προβληματική. “Νομίζω ότι υπάρχουν παγίδες συνέχειας/ υπερφόρτωσης, και ότι η ίδια η μυθολογία γίνεται τόσο πυκνή που καταρρέει σχεδόν πάνω στον εαυτό της”, είπε. “Συμβαίνει κάτι τέτοιο κάθε τόσο στα κόμικς. Πέρα απ’ αυτό, θα έλεγα ότι όλα παίζονται.”

Στο κόμικ Planet Hulk εμφανίζεται ο χαρακτήρας εξόριστος από τη Γη να έχει γίνει μονομάχος σε ένα απομακρυσμένο ηλιακό σύστημα, ενώ το World War Hulk πραγματεύεται την επιστροφή του και την επικείμενη εκδίκησή του στους ήρωες – συμπεριλαμβανομένου του  Iron Man- που τον εξόρισαν.

Ο Ruffalo θα εμφανιστεί ως Hulk/Banner στη συνέχεια των The Avengers: Age of Ultron, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2015.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , ,