Η λογοκριμένη αφίσα του Sin City Α Dame to kill for και η αντίδραση της Eva Green - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η λογοκριμένη αφίσα του Sin City Α Dame to kill for και η αντίδραση της Eva Green

Ειδήσεις | 10-6-2014 |

To MPAA το λογοκριτικό όργανο των ΗΠΑ, δεν κόβει μόνο trailers, ταινίες και άλλα αλλά επεμβαίνει και στις αφίσες των ταινιών. Κάποιοι ίσως να θυμούνται το κόψιμο κάποιων αφισών με όπλα. Αυτή τη φορά ήταν η ώρα της Eva Green και του Sin City Α Dame to kill for, όπως σας είχαμε ήδη πει

Ο λόγος για το στήθος της Eva Green, που καλώς ή κακώς θα δώσει μια επιπλέον ώθηση στις πωλήσεις της ταινίας. Η επιτροπή λογοκρισίας λοιπόν έκοψε αυτήν την αφίσα:

sin-city-nipple

και ενέκρινε μετά από λίγο καιρό την παρακάτω επεξεργασμένη αφίσα όπου το στήθος, για την ακρίβεια η σκιά του, της Green δε φαίνεται τόσο όσο στην πρώτη.

sin-city-approved

Η ίδια η Green σχολίασε το γεγονός.

“Βρίσκω το γεγονός παράξενο. Μοιάζει όλα να είναι για την δημοσιότητα με πολύ θόρυβο για το τίποτα. Υπάρχουν τόσα πολλά βίαια πράγματα στην κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ το συγκεκριμένο είναι κάτι το ελαφρύ.”

“Δεν είναι γυμνή στην αφίσα. Ότι φαίνεται είναι κάτι που υπονοείται. Προσωπικά το βρίσκω πολύ σέξυ. Είναι όμορφο. Αν σοκάρει τους ανθρώπους, δε ξέρω τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό. Προσωπικά δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν. Ούτε θέλω να με βλέπουν σαν femme fatale ή να με έχουνε κλεισμένη σε ένα κουτί. Πιστέυω ότι οι άνθρωποι θα έχουν αρκετή φαντασία.” είπε η Eva Green.

Δείτε trailer και όλα τα σχετικά με την ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για: ,