Το "Let it go" απ'το Frozen κόλλησε και στους Pearl Jam - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το "Let it go" απ'το Frozen κόλλησε και στους Pearl Jam

Ειδήσεις | 24-6-2014 |

Όχι δεν τα βγάζω απ”το μυαλό μου. Συνέβη. Και για την ακρίβεια συνεβη στο γειτονικό Μιλάνο. Σε συναυλία που έδωσαν εκεί το βράδυ της Παρασκευής, οι Pearl Jam διασκεύασαν και τραγούδησαν ζωντανά το αγαπημένο πια τραγούδι από το soundtrack του Frozen.

Tο ιστορικό πια συγκρότημα από το Σιάτλ έχει βαθιές ρίζες στη grunge μουσική, και τη δεκαετία του “90 γνώρισε τις μεγάλες δόξες του. Ωστόσο, ο ήχος τους δεν ήταν τόσο σκληρός όσο άλλων ομοίων τους (βλέπε Follow @stanfordd driving school bronx on Twitter. Nirvana) αφού παρέπεμπε και στην κλασική ροκ σκηνή των 70″s. Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν και οι Pearl Jam μεγάλωσαν -εντάξει, όχι πολύ. Μάλιστα, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Eddie Vedder έχει δύο κόρες στην προεφηβία και άρα μια πιο στενή σχέση με τις ταινίες της Disney και τα τραγούδια τους.

Αν λάβεις υπόψη όλα αυτά τότε μάλλον δε θα σου φανεί περίεργο το γεγονός ότι το συγκρότημα στη συναυλία του, αμέσως μετά τη μεγάλη του επιτυχία  “Daughter”, έπαιξε τη διασκευή του Let it go, που σαρώνει στο youtube και είναι πλατινένιο στην Αμερική.

Η περιοδία των Pearl Jam θα συνεχίζεται στην Ευρώπη όλο τον Ιούλιο και η περιοδία τους στη Βόρεια Αμερική ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,