Ο Keanu Reeves καταθέτει "όλη την αλήθεια" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Keanu Reeves καταθέτει “όλη την αλήθεια”

Ειδήσεις | 15-6-2014 |

Η ταινία “The whole truth” βρήκε τον πρωταγωνιστή της στο πρόσωπο του Keanu Reeves. Μετά την αποχώρηση του Daniel Craig από το cast τον Απρίλιο, μόλις λίγες μέρες πριν τα γυρίσματα, είχαν μείνει όλα μετέωρα.  Ο Craig απαρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο λόγω των υποχρεώσεών του για την νέα ταινία “Bond 24”. Τώρα όμως, το  “The whole truth” άρχισε να παίρνει το δρόμο του.

Ο Reeves λοιπόν θα υποδυθεί ένα χαρισματικό δικηγόρο, που υπερασπίζεται τον έφηβο πελάτη του ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του ευκατάστατου πατέρα του. Το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους Gabriel Basso, Renee Zellweger και Gugu Mbatha-Raw. Αλλαγές βέβαια έγιναν και στο επίπεδο της παραγωγής. Οι Richard Suckle και Charles Roven αναλαμβάνουν τη σημαντική θέση των executive producers ενώ οι Anthony Bregman και Kevin Frakes (που είχαν δουλέψει και στο παρελθόν με τον Reeves) αναλαμβάνουν τις θέσεις των παραγωγών. Tο σενάριο ανήκει στον Nicholas Kazan ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Courtney Hunt (βλέπε “Frozen River”).

Η φάση της προ-παραγωγής αρχίζει τον επόμενο μήνα στη Νέα Ορλεάνη και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Βοστόνη. Ας ελπίσουμε ότι το εγχείρημα μπήκε στην τελική ευθεία και δεν θα αντιμετωπίσει άλλα απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,