Το "Karate Kid 2" έχασε τον σκηνοθέτη του, αλλά κέρδισε 2 σεναριογράφους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Karate Kid 2” έχασε τον σκηνοθέτη του, αλλά κέρδισε 2 σεναριογράφους

Ειδήσεις | 28-6-2014 |

Διότι ο μπαμπάς Smith, θέλει να κάνει σταρ τον γιο Smith, πάση θυσία. Κάπως έτσι λοιπόν, και τώρα που ο Jaden μεγάλωσε, ήρθε ο καιρός για το sequel του Karate Kid.

Είναι όμως ακόμα μία ταινία που θα περάσει από 40 κύματα μέχρι να βγει. Αυτό που ξέρουμε ήδη είναι ότι στο συγγραφικό κομμάτι προστέθηκαν οι Jeremiah Friedman και Nick Palmer, και ότι ο σκηνοθέτης Breck Eisner αποχώρησε λόγο βεβαρημένου προγράμματος.

Η ταινία, η οποία είναι παραγωγή της Sony και της εταιρείας του Will Smith “Overbook”, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα άλλον σκηνοθέτη, με τον Eisner να δουλεύει ακόμα για την παραγωγή του “The Last Witch Hunter”, με τον Vin Diesel, για λογαριασμό της Liongates.

Οι Friedman και Palmer θα ασχοληθούν με το σενάριο που υπάρχει ήδη από την προηγούμενη συγγραφική ομάδα, των Ethan Reiff, Cyrus Voris και Zak Penn, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει ήδη από το project.

Στο μεταξύ, οι πρωταγωνιστές του πρώτου “The Karate Kid”, Jackie Chan και Jaden Smith θα επιστρέψουν, και σας θυμίζουμε ότι η ταινία έκανε παγκοσμίως εισπράξεις της τάξεως των 343 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,