Δια χειρός Sarah Polley το επόμενο βιβλίο του συγγραφέα του "The Faults In Our Stars" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δια χειρός Sarah Polley το επόμενο βιβλίο του συγγραφέα του “The Faults In Our Stars”

Ειδήσεις | 28-6-2014 |

Μετά την κυκλοφορία της εφηβικής ταινίας «The Faults In Our Stars» που κατακλύζει το παγκόσμιο κοινό με την ώριμη, δραματική και ρεαλιστική του απεικόνιση, μάθαμε πως και το επόμενο βιβλίο του πετυχημένου συγγραφέα John Green θα περάσει στον κινηματογράφο. Το «Looking For Alaska» είναι το έβδομο βιβλίο του John Green που εκδόθηκε το 2006 και θα περάσει στον κινηματογράφο. Η Sarah Polley θα γράψει το σενάριο. Την γνωστή σκηνοθέτιδα, σεναριογράφο και ηθοποιό γνωρίζουμε μέσα από τις ταινίες: Away from Her, Take This Waltz και Stories We Tell.

Η υπόθεση της ταινίας, καταπιάνεται με μια ακόμα εφηβική δραματική ιστορία που φαίνεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το «The Faults In Our Stars». Το όνομα του σκηνοθέτη δεν έχει οριστεί ακόμα.

Η ζωή του 16χρονου Miles Halte έμοιαζε ανιαρή στην Φλόριντα πριν μεταφερθεί στο ιδιωτικό σχολείο Culver Creek Boarding School. Εκεί θα μάθει πως είναι να ζεις την ζωή σου, όταν θα γνωρίσει τον συγκάτοικο του και την κολλητή του Alaska Young, που είναι η ψυχή της παρέας. Η Alaska θα τραβήξει τον Miles στον δικό της κόσμο και θα τον κάνει να τολμάει πράγματα, να καπνίζει, να πίνει και να ζει την κάθε στιγμή μοναδικά. Σύντομα η φιλία τους θα εξελιχθεί σε έναν πολύ δυνατό έρωτα και θα είναι αχώριστοι. Όλα μοιάζουν ιδανικά, μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Alaska, μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Καθώς η ζωή της αλλάζει συνεχώς, ο Miles θα βυθιστεί μαζί της σε μια καθημερινότητα γεμάτη αγάπη και άρνηση προς την τραγικότητα. Σε μια οδυνηρή πορεία γεμάτη πολύχρωμες καταστάσεις με τους χαρακτήρες να θέλουν να φθάσουν το νόημα της ζωής μέσα από την αιώνια αγάπη και μακριά από τα αναπόφευκτα σημεία.

«If people were rain, I was drizzle and she was a hurricane.»

Τις σελίδες του βιβλίου, που είναι γεμάτες ρομαντισμό, περιπέτεια και αισθησιακές αναλύσεις, θα προσδώσει σεναριογραφικά η Sarah Polley με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε, η έννοια της ασθένειας, την έχει απασχολήσει ξανά, σε προηγούμενες και επιτυχημένες δουλειές, όπως στο ντοκιμαντέρ «Stories We Tell» που αποκαλύπτει ιστορικά ασθένειας από την οικογένεια της.

Ύστερα από την παγκόσμια κινηματογραφική επιτυχία του «The Faults In Our Stars» με 166 εκατομμύρια πωλήσεις, ανυπομονούμε για την απήχηση του «Looking For Alaska».

lfa

Διαβάστε περισσότερα για: , ,