Η Sigourney Weaver, θα είναι στα επόμενα Avatar, αλλά όχι όπως περιμένουμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sigourney Weaver, θα είναι στα επόμενα Avatar, αλλά όχι όπως περιμένουμε

Ειδήσεις | 11-6-2014 |

Ότι ότι η Sigourney Weaver θα επιστρέψει στα “Avatar”, το ξέρουμε. Εκεί που σπάμε όμως το κεφάλι μας από την στιγμή που το ακούσαμε είναι το πως ακριβώς θα επιστρέψει, καθώς ο χαρακτήρας της στο πρώτο μέρος του franchise, μας άφησε χρόνους.

Θα σας γυρίσουμε πίσω στο 2011, και στις δηλώσεις τότε του James Cameron: “Έχετε ακούσει ποτέ για τις μη αναμενόμενες πλοκές; Πολλά συνέβησαν σε αυτόν τον πλανήτη, πριν καν εμφανιστεί εκείνη. Αλλά εντάξει, το πράγμα έχει ως εξής: όταν έχεις μία σειρά επιστημονικής φαντασίας, δεν πεθαίνεις ποτέ παρά μόνο αν το DNA σου διασκορπιστεί στο σύμπαν. Αλλά και τότε, υπάρχουν και τα ταξίδια στον χρόνο.”

Όταν όμως αποκαλύφθηκε ότι η Weaver θα επιστρέψει, ο Cameron όφειλε να απαντήσει στο μέγα ερώτημα: “Ο χαρακτήρας της Grace Augustine, όπως όλοι ξέρουμε, πέθανε στην πρώτη ταινία, οπότε η Sigourney, θα ερμηνεύσει έναν άλλο διαφορετικό και ίσως κατά περιπτώσεις πιο προκλητικό χαρακτήρα. Ανυπομονούμε και οι δύο για τη συνεργασία.”

Όπως έχει πει και ο ίδιος στο παρελθόν, στην επιστημονική φαντασία τα όρια πολλές φορές δεν υπάρχουν. Εγώ πάντως έχω μία σχέση αγάπης – μίσους με τον Cameron. Όσο και να θεωρώ ότι το Avatar, θα το “τραβήξει από τα μαλλιά”, άλλο τόσο έχω περιέργεια για το τι θα σκαρφιστεί πάλι ο νους του.

Σας θυμίζουμε ότι τα “Avatar 2,” “Avatar 3” και “Avatar 4” θα γυριστούν μαζί, αλλά θα παρουσιαστούν σε τρία μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2016. Υπομονή λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,